Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért utálják a Valóvilágban...

Miért utálják a Valóvilágban Ildit?

Figyelt kérdés
2011. jan. 6. 19:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
17%
Mert rossz a felfogása.... ha olyan lenne a hozzáállása akkor betudna illeszkedni de nem... a lányok játékából is kihúzta magát, mire számított?
2011. jan. 6. 19:50
 2/11 anonim ***** válasza:
34%
Mert a megjelenése a formája sem jó ennek az embernek arról meg ne is beszéljünk ahogy megszólal! Bár engem személy szerint az Anikó sokkal jobban irritál kapna egy szeretetteljes szívlapátot.....az arcába!
2011. jan. 6. 19:50
 3/11 anonim ***** válasza:
26%

Irritáló az arca, a hangja, a felfogása. Remélem kiesik a jövő héten (gondolom akkor lesz a párbaj). Nem tudom, hogy lehetett ezt beszavazni, a másik lányt kellett volna.

Az Anikó ugyanilyen irritáló, meg a bőgős Zsófika is. A cigánylányról és a testvéréről, meg a két "macsóról" nem beszélve.

21/N

2011. jan. 6. 19:52
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
én like-olom Anikót ... ha másra nem 1 éjszakára jó lenne
2011. jan. 6. 19:52
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Azért utálják, mert mire Ő beköltözött, Ők már összeszoktak, és már akkor is voltak balhék, így nem hiányzott nekik még egy személyiség, és már képtelenek befogadni!De tény és való, valahogy Ő olyan más. Neki tényleg inkább művész táborba kellett volna mennie, nem ide a sok nagyarc közé. Egyébként szerintem nagyon aranyos Nő lehet, csak a sok nagypofájú mellett eltörpül,és sajnos szerintem neki kell haza mennie, bárkit is választ! Sajnálom egyébként, de ez tényleg nem az Ő "bulija", Ő nem való ide!
2011. jan. 6. 20:18
 6/11 anonim ***** válasza:
81%
Én sajnálom Ildit mert tényleg nem lehet jó neki... de akkor is böszme...szóval ÁÁÁ
2011. jan. 6. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:
59%
mert alekosz, oli, szandika és éva köcsög
2011. jan. 6. 20:51
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert ő egy hétköznapi ember, aki nem abban a szűk körben él, ahol a többiek, akiknek a munkája az emberek szórakoztatása, de legalábbis valakinek a valakije.
2011. jan. 7. 13:22
 9/11 A kérdező kommentje:

ja a sok cigis részeg barom nem bírja befogadni, mert Ildi egy rendes, becsületes, jó lelkű lány még ha nem is szép. Szandika pedig egy idióta, f@szfejű seg g és ő sem szebb, mint Ildi. Alekosz egy fogyatékos retardált pöts. Évike egy szintén idióta segbarom

kulva. Anikó szintén, de őt sunáznám. Pont az ilyenek kellenek a nézőknek. Jól csinálják nem? Egyébként, hogy miért kell szavazni azt nem értem. Úgyis csak akkor nyersz, ha küldesz vagy 1000 SMS-t.

2011. jan. 7. 17:39
 10/11 anonim ***** válasza:

Tudnátok indokolni? Mikor volt rossz a felfogása? Mi a gond a megjelenésével vagy a beszédjével?

Szerintem nem csúnya. Talán azt is mondhatnám, hogy a legjobb nő bent, tudva, hogy Anikó frigid. Egyébként meg senki sem ért semmihez, foglalkozásuk nulla.

2011. jan. 10. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!