Miért utálják a valóvilágban Évát?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 19:45
1/7 anonim válasza:
Mert kavarja a sz@rt.Olyan, mint Oli, csak Olit imádom Évát nem.
2/7 anonim válasza:
nem igaz, hogy kavarja a sz@rt. Ha észrevetted volna, akkor igenis tesz azért, hogy akiket ő kedvel, szintén kedveljék. Érdekes, Szandikát sosem bántotta meg, hanem éppen, hogy vigasztalta. És azt is jól tette, hogy nem hagyta az Anikót ötbbet inni. Ha hagyta volna, azzal többet árt neki, mint használ.
3/7 anonim válasza:
Hát ez az Szandikát mindenki szereti bent,mert "őszinte"(nagy cucc).Évát ugyanezért már elítélik.Na ez meg már milyen?!Éva az aki igazán őszinte és ezt mindenki tudja odabent.
4/7 anonim válasza:
Mert éva egy kibirhatatlan ember, én személy szerint utálom, bottal nem nyulnék hozzá.:)
5/7 A kérdező kommentje:
Csak azt látjuk belőle amit megmutatnak.
2010. dec. 29. 10:37
6/7 anonim válasza:
jajj, ne írkáljatok már ilyeneket. Esetleg a sorozatok kategóriájába.
7/7 anonim válasza:
Kiállhattatlan kripli! Személy szerint ha a köv párbajon ő megy vissza, akkor nem nézem tovább. Puffog állandóan, neki lehet véleménye, mondhatja, h "mert én ilyen vagyok, sajnálom", de senki másnak nem lehet. Megnézheti magát, egy ember áll már csak szóba vele, a "legértelmesebb".
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!