Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Anikó most miért haragudott...

Anikó most miért haragudott meg Olivérre?

Figyelt kérdés
Nem nézem olyan intenzíven, csak néhány jelenetet láttm ma is, és tökre lehordta, meg hogy mekkorát csalódott benne. Pár napja a párbaj előtt meg még nyalizott neki, sírva ismételgette, hogy hogy szereti, meg hasonlók. Történt valami gubanc, vagy csak szimplán kattant a csaj?
2011. jan. 4. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
azért mert,Anikó már nemcsak néz hanem lát is...én is először bírtam Olit,de már nagyon nem,mindenkit kibeszél ba háta mögött.Laci is úgy volt vele ahogy én először tetszett a stílusa,de már minél jobban távolodik el tőle.Igaza volt abban Kristófnak ,hogy Alkeszosz az utánfutója.
2011. jan. 4. 20:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Az ok. De ilyen hírtelen? 3 nappal ezelőtt még így bírlak meg úgy szeretlek, most meg ez. Azért csak kellett történnie valaminek, amiből leesett neki.
2011. jan. 4. 20:18
 3/5 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, ugyanezt a kérdést akartam amúgy feltenni :)
2011. jan. 4. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem semmi konkrét nem történt, lehet az, hogy Gina kiment, szerinte az Olivér hibája, pedig egyáltalán nem.

Olivér egy érdekes ember, és hogy nézettsége legyen a műsornak, ilyen emberekre van szükség.

2011. jan. 4. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Gina fordította ellene, szerintem ez tök egyértelmű.Anikó ezzel maga alatt vágja a fát, mert Oli Alektól is meg akarta védeni Anikót...
2011. jan. 4. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!