Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A régi (pl Disney) meséket...

A régi (pl Disney) meséket általában hány éves korban kezdik érdekelni a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Pocahontas

Hamupipőke

Hófehérke

Pán Péter

Pinoccio

101 kiskutya

Csipkerózsika

Dumbo

Bambi

A dzsungel könyve

stb...

2011. jan. 4. 15:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs korhatár. Én amióta az eszemet tudom, néztem ezeket a meséket és imádtam mindegyiket.
2011. jan. 4. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Én már 5-6 éves koromban is néztem őket.Imádtam őket.

Tudom mi nem érdekelt egyáltalán ? A mostani mesefajták,amik nem is mesék,csak valami silány odadobált cucc a Minimaxon és a Cartoon-on

Az igazi mesék a Disney mesék

2011. jan. 4. 16:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Én a kis unakaöcsémnek nyáron a 3. szülinapjára pont ezeket vittem. Akkorra mondta az anyja, hogy már leköti egy hosszabb mesefilm is, mert amúgy egy elég izgága gyerek. Azóta is nagyon szereti ezeket a disney-rajzfilmeket.
2011. jan. 4. 17:03
 4/4 Ikszdé xD ***** válasza:

Szerintem ez egyéntől függ, én is amióta az eszemet tudom nézem ezeket a meséket, mert anno (1997-től olyan 2001/2-ig) az én időmben nem voltak még ilyen mesék mint most, hogy lő az ujjából, meg repülnek, meg ilyenek :)

13,5/L

2011. jan. 22. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!