Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV4 rajongók erről mi a...

VV4 rajongók erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 3. 17:14
 1/9 anonim ***** válasza:
52%
Na Bumm, engem nem érdekel ki honnan jött... Amíg szórakozok rajta addig nézem, ha unalmas lezs és lapos akkor nem... :D
2011. jan. 3. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
engem sem nagyon érdekel viszont az már annál jobban idegesít hogy olvastam a kommenteket és mindenki nagyon okos , mindent tud a manipulálásról a szavazásokról és mindenről ,legyen az x-faktor ,VV vagy akármi más, ők tudják hogy mi van és okosnak hiszik magukat :)
2011. jan. 3. 17:37
 3/9 anonim ***** válasza:

Nézd, ha nem kizáró tényezője a műsorba való jelentkezésnek és szerepléshez a média-mentes előélet, akkor mi itt a gáz?!

Ez épp olyan, hogy Janicsák Veca meg a Csillag Születikben kezdte, aztán a Faktorba kötött végül ki.

2011. jan. 3. 17:39
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
Jaj kit érdekel már ez? Napok óta folyamatosan felbukkan ez a link. Most mit kell ezzel foglalkozni? A bulvárhírek előásták a játékosok előéletét, aztán levonnak következtetéseket, hogy megrendezett az egész. Most mért, azért mert vannak olyanok benn, akik láttak már kamerát ezelőtt is? Ez nem bizonyíték, ezek csak rágalmazások. Jó nem azt mondom, hogy a kereskedelmi tv-k ártatlanok mindig, de ezekre a bulvárhírekre sem lehet sokat adni. Mindig felfújják, eltorzítják az eredeti tényeket. Megasztárral, x-faktorral ugyanez volt. Komolyan, nem unjátok már ezt?
2011. jan. 3. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
A sok agymosottat a bűnözők meg a ribik érdeklik,persze hogy ezzel foglalkozik a szennymédia.
2011. jan. 3. 23:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Ildi meg a Saga fasírtgolyó reklámban szerepel szóval ő is valami színészféle, vagy statiszta:S
2011. jan. 4. 11:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Ezkre a dolgokra, ha nem hívják fel az ember figyelmét, szerintem fel se tűnik, annyira sablonos mindegyik szereplő, én régebben néztem rendszeresen a Megawattot, ahol Oli műsorvezető volt, de bennem nem maradt meg az arca, se a dumája, se semmi az emberből.

Reklámfilmekben is szereplet egyébként, de onnan se villant be azonnal.

Valamilyen szinten örülök neki, hogy végre nem prolikat mutogatnak, mint anno...

2011. jan. 4. 11:27
 8/9 anonim ***** válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=iJn7Nh5w-q8 Őt gondoltad ildinek? Akkor tévedtél hasonlít rá de ő a Jóban Rosszbanban is szerepel...
2011. jan. 4. 16:18
 9/9 anonim ***** válasza:

16:18!

tényleg!!

köszi:O

2011. jan. 4. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!