Mi a véleményetek erről a számról? ( (pls mindenki értékelje necsak a rajongók) )
2011. aug. 30. 23:54
1/19 anonim válasza:
én nem vagyok rajongó..
Nekem nagyon nem tetszik..
2/19 anonim válasza:
Hát én szeretem :)
Ha meg "szakmaibb" szemmel nézem(semmi közöm am a zenéhez csak nem tetszést nem tetszést nézem) akkor pörgős kis szám kicsit egyszerű a zenei alap, de a szöveg rajta és az egész egyben teccetős.
3/19 anonim válasza:
Nekem bejön... Köszi, h mutattál egy jó számot :)
4/19 anonim válasza:
úúúú imádlak :DDD
Ma városban csörgött telója a villamoson egy srácnak, és amíg kereste ez a szám ment ugye.. Kívántam h meg ne találja táskájában a telót:D Addig is ment a szám. De megtalálta, felvette és pont le is szállt miközben beszélt szóval meg se tudtam volna kérdezni esetleg h mi volt az:\
És most belinkelted.. és mostmár tudom.. szeretlek :) :DD
5/19 anonim válasza:
városban csörgött a villamoson.. ez értelmes volt (Y) de értitek remélem a lényeget ;D
7/19 A kérdező kommentje:
akinek segitettem nincsmit.d am még jöhetnek a vélemények mert érdekel kinek hogy tetszik. És igaz tényleg egyszerű zene de a szöveg mega zene együtt megunhatatlan én már egy éve halgatom de nem bírom megunni :D nah vélemények jöhetnek ja igen azt lehagytam hogy ha jó miért jó?ha rossz miért rossz?
2011. aug. 31. 01:17
8/19 anonim válasza:
Nem rossz, bár az énekes hangja kicsit túl "karcos".
9/19 anonim válasza:
Nekem nem jön be...nem az én zenei világom.
10/19 anonim válasza:
nem igazán szeretem a rock-ot de azért jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!