A Legalja nézi a Valóvilágot. Vélemény?

Köztörvényes bűnözők és prostik, gratula RTLKlub, pazar válogatás, mondhatom! Tényleg a két osztályosoknak találták ki, minden második szavuk káromkodás, részegek, cigaretta, szex, nagyon színvonalas, mondhatom.

Bécike alias Young-G rapper videói a Youtube-n! Ha ez nem gáz, akkor mi az?
http://www.youtube.com/results?search_query=Young-G&aq=f
Ez rosszabb, mint a szado-mazo hugica (Gigi) összes videója.

Nem akaom védeni Bécit, de picit árnyalnám a képet.
Egy közeli ismerősöm is csinált ezt-azt régebben...
Eléggé züllött volt.
Aztán ő is megtalálta azt amiben jól érzi magát, és amiben tehetséges: a zenélés..
Bécinél meg ez a tánc. Mert ugye ez a szakmája..
Szóval a múltat nem lehet kitörölni, de a jövőben lehet javítani a hibákat..:S
Amúgy a villában Béci az egyik legnormálisabb karakter, a disznóvágáson is pl szinte csak ő dolgozott.
Nyilván nem egy szent de elvetemült gyilkosnak se kell beállítani..

Itt az a baj,hogy a cigánybűnöző és a prosti nem ott van,ahol lennie kéne,pl.börtönben,de inkább kényszermunkatáborban.
A fiataloknak ezek a példaképeik,meg is lehet nézni,hol tart ez az ország.

Utolsó,ellenkeznem kell veled. Miből gondolod hogy a fiataloknak ez a példakép? Én amint írtam korábban ,nézem,de egyáltalán nem tekintek rájuk példaként. Szerintem mindenki el tudja dönteni maga,hogy mit tekint követendőnek. Engem legalábbis így neveltek és van személyiségem ,aminek a segítségével könnyen el tudom dönteni hogy mit tartok helyesnek és mit nem.
Soha nem tartottam teljesen jogosnak ,ha a médiában szereplő személyeket okolta bárki is a fiatalok viselkedéséért. Ez rajtunk múlik.

utolsónak van igaza
Eleve benne van az emberben egy család, szociális közeg által kialakított értékrend.
Ez alapján nézi az egyén a tvműsorokat is..
Ha egyébként fogékony a fiatal a sok durvaságra, ostobaságra, akkor ezt fogja követni a saját életében is.
De ha nem, akkor tud szelektálni a látottakból.
Én normális családban élek, normális értékrenddel rendelkezem.
Nézem a való világot, de nem követem a példájukat a hétköznapokban.
Tudom mi a helyes és mi nem.
Pl. Van egy-két nyomdafestéket még tűrő beszólás pl amit néha használok, mert hallottam a műsorban, (és poánosnak tartom),de ettől nem érzem magam értéktelennek.
Álságos dolog azt állítani, h ezek a tv műsorok rontják el a fiatalokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!