A Legalja nézi a Valóvilágot. Vélemény?

Érdekes:) Én most vagyok végzős gimnazista,iskolaszinten is jó tanulmányi eredménnyel,90% hogy felvesznek felsőoktatási intézménybe.
Az ismerőseim akik nézik,egyetemre járnak,vagy egyetemet végeztek és most dolgoznak,és tisztességes munkával keresik a kenyerüket.
És félreértés ne essen ,nem arról van szó,hogy a ValóVilág egy értelmes műsor lenne és azért nézném,én vagy bármelyik ismerősöm ,mert ebből akarunk tanulni vagy hasonló.:D Mi is úgy álltunk neki,hogy atyaég ,minek újrakezdeni,nem vagyok hajlandó egy részt sem megnézni. Aztán mikor kapcsolgattam a tv-t és igazából sehol semmi jó nem megy soha,így egyszer,kétszer megnéztem úgy,hogy közben figyeltem az interneten a reakciókat. Igazából engem ez szórakoztat. Főként twitteren követem nyomon,és érdekesek az emberek reakciói. És mivel mindenki erről kezdett beszélni az iskolában is és az interneten is,mivel nem szeretek kimaradni beszélgetésekből... Szóval jó ha képben vagyok.
Ésszel kell nézni. És ha belegondoltok ,tényleg a ValóVilág. Ugyanilyen semmirekellő alakok mászkálnak az életben is.
Szóval hülyeségnek tartom ezt a megállapítást,akárki találta ki.Felmerül a kérdés ,hogy akkor a műsor készítői milyenek? :) Mellesleg akkora üzlet. Gondoljatok bele,minden nap egy órás műsor,plusz a coolon megy egy műsoruk,és elindul az RTL-en valami talk-show-juk is.

Bocs, de elkaszáltad magadat, kérdező, már az első mondatoddal.
Iskolázottságod ragyog, mint a nap.

Nem is ott a gond,ha valaki nézi,hanem az olyan barom,aki azt írta valahol,személyi kölcsönt vesz fel,hogy a kedvencére minél több szavazatot küldhessen a kiszavazásnál.
Több ilyen is van,nem egyedi jelenség.
Az meg egyenesen tragédia,ha egy fiatal ezt a csőcseléket,prostikat,bűnözőket tekinti példaképnek,aki ebben a szennyben szerepel.
Egyébként itt többször olvastam,hogy "azért nézem,mert épp nincs más műsor,ami érdekelne".Nem értem,miért létfeltétel,hogy szóljon a néphülyítő?
Ha nincs érdekes műsor,kikapcsolom és mondjuk kezembe veszek egy könyvet.
Jól meg lehet lenni anélkül is,hogy a tévé be legyen kapcsolva.
A néphülyítő feltalálása előtt is megélt valahogy az emberiség.

3.vagyok
Na erről van szó.
Én csak nézem.
SOHA NEM szavazok, és nem veszem komolyan az ott látottakat!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!