VV Éva jó csaj szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 22:58
2/10 anonim válasza:
ááá barátnőnek nemkéne de megbasznám az 100 amugy a tököm kivan az ilyen kötekedős nőkkel
4/10 anonim válasza:
"Büdös a pofája", ráadásul "egy lárva, egy pete" is. De természetesen kívül-belül pakolnám.
5/10 anonim válasza:
Eléggé idegbeteg és pattogós, de nem lehet rá azt mondani, hogy csúnya. Úgyhogy igen, jó csaj.
7/10 anonim válasza:
Kinézetre semmi extra de nem egy elveszett lányka, ami nagyon bejövős. Ahogy mosolyog az is nagyon szexi. Szóval igen, nekem ő a kedvencem és Anikó. A többi csaj nem néz ki valami jól.. szerintem.
8/10 anonim válasza:
Hát... Nemrossz... Gerincrevágnám!
9/10 anonim válasza:
Csaj vagyok s hát szerintem jajam rohadt jó csaj... szívesen ellenék vele egy picikét... :$ eccer-kéccer.... :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!