Kristóf vagy Olivér?
Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 20:30
11/40 A kérdező kommentje:
hát..változnak a vélemények.
Amúgy(szerintem)inkább Olivér menjen vissza.
2010. dec. 29. 20:37
12/40 anonim válasza:
Olivér..ő tényleg jól taktikázik
Ha Olivér visszamegy neki van esélye megnyerni.
Ha Kristóf megy vissza nem hinném,hogy sok esélye lenne megnyerni
13/40 anonim válasza:
egyik se normális,de akkor inkább már Olivér.
Most a Kristófot hívta párbajra?:)Na akkor nem volt valami bátor...:D
14/40 anonim válasza:
Szerintem nem szarkeverő,csupán csak játszik. Azt teszi amit másoknak is tennie kéne. Taktikázik,és izgalmassá teszi a villalétet. Egyesek pedig csak siratnak,hogy jaaaaj mi lesz,ha xy kiesik,holott mikor beköltöztek tudták,hogy ki is fognak költözni.
15/40 A kérdező kommentje:
szerintem is..
2010. dec. 29. 20:40
16/40 anonim válasza:
ez a nagy játék? ti ezen mit élveztek?
17/40 anonim válasza:
Szerintem pont,hogy ez volt a bátrabb döntés. Mert ugye Gina és Kristóf együtt vannak,tehát akik Ginát szeretik azok is Kristófra fognak most szavazni,(sőt még azok is akik Olivért utálják)nehogy szegény Ginácska egyedül maradjon a szívritmuszavarával... Olivér úgymond most két emberrel párbajozik! Azért viszont senki nem hibáztathatja Olivért,hogy ha Kristóf kiesik,akkor Gina utánamegy,hisz ez az ő döntése,tudták mit vállalnak!
18/40 anonim válasza:
Dehogy megy ki Gina.Ez ugyanolyan taktika duma.Ha bent fog maradni,majd Alekosszal ellesznek.:D
19/40 anonim válasza:
Ja,ha Alekosz fizet neki érte..... :)
20/40 A kérdező kommentje:
Ha Alekoszon áll a dolog,simán megtörténhet "minden".
Viszont nem tudom,Gina beleegyezik-e majd.
De,elég határozottan mondta(többször is!!),hogyha a Kristóf kimegy,ő is.
2010. dec. 29. 21:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!