Szerintetek a ValóVilágban Gina és Alekosz között lesz valami?
Figyelt kérdés
Ha Olivér Kristófot viszi ki párbajozni, az Alekosz fanok is Olira szavaznak, hogy Gina ottmaradjon egyedül Alekosznak?2010. dec. 28. 12:54
11/17 anonim válasza:
ahogy Szandika mondja
'nem, Alekosz, nincs óvszer'
mint mondtam, élvezkedett csak rajta. ha úgy jobban hangzik hozzádörgölte a f*rkát a Szandika p*nájához.
de ezekszerint nem láttad a következményeket. ez több részből álló videó, később pakoltak fel újabbakat is. Szandikán végig volt bugyi.
12/17 anonim válasza:
NEM VOLT SZEX!!!!!!!
Csak imitálták.
13/17 anonim válasza:
és elég sok ideig Alekoszon is volt alsó, mikor már elvileg ott vergődött Szandikán.. és egy másik vidibe mondja Szandika, hogy nemibetegségét most kezelték ki, többet gumi nélkül senki nem rakja belé a f*rkát.
14/17 anonim válasza:
Láttam az összes videót, szerintem akkor is szexeltek, nem csak "simultak", de mindegy ezen nem vitázok.:)
15/17 anonim válasza:
Ezen van a ferszkó most Alek és Szandika közt
h nem volt szex.
Ezért mondogatja folyton Alekosz h "mindent vagy semmit"
Mert nem volt elég neki amit kapott
17/17 anonim válasza:
Mindig lesz köztük valami..vagy inkább valaki...mégpedig Kristóf ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!