Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek Vastag Csaba...

Szerintetek Vastag Csaba barátnője ( Bors Kata) nem féltékenykedik?

Figyelt kérdés

Azért mi csajok féltékenyek lennénk:)

És vajon lehet rá oka?

Csabi hűséges tud majd maradni??

6 éve vannak együtt ebből 2 éve élnek együtt.

2010. dec. 27. 13:59
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

"arról sokat olvastam már itt, hogy így csalja-úgy csalja, de egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy ez így is van."

Ez a baj hogy sokan ilyen-nel akarja lejáratni, hogy ilyeneket kitalál, mire jó ez akarkinek is????? :( Elkeserítő hogy az emberek meg a média ilyen. Én sem mondom hogy tuti hűséges de kb 90% van hogy hűséges a Csaba és az a maradék 10% hogy talán nem. De akkor nem hiszem hogy ilyen nyugott lenne minden verseny-en és ilyen szépen nézne bele a kamerába

2010. dec. 28. 18:44
 12/36 anonim ***** válasza:
Biztos van benne egy bizonyos félsz, főleg,h most még nagyobb lett a kereslet az egyetlene íránt, viszont én tuti nem mutatnám és szerintem ő sem mutatja, pont ezért is vannak még mindig együtt!
2010. dec. 28. 21:19
 13/36 A kérdező kommentje:

Hát én nem tudom, hogyan alakul majd a kapcsolatuk.

Én, kívánom nekik, hogy a média ne szedje őket szét!!!!

Egyébként szerintetek Csabi van Twitter-en? Vagy csak kamu az egész?? Azt tudom, hogy a facebookot az rtl-klubb működteti, és néha Csabit is "láttni " ott

2010. dec. 29. 07:49
 14/36 anonim ***** válasza:

Így van. Szerintem Csaba biztos nem tűrte volna meg ennyi ideig, ha féltékenykedne. Hülyén hangzik, de biztos ezt is meg lehet szokni. Mármint hogy a pasidért rajonganak a nők (és ez már X-faktor előtt is így volt, csak nem ennyire), ennyi idő alatt meg komoly bizalom épülhetett ki Katában, úgyhogy szerintem nincs vele ilyen szempontból komolyabb gondja Csabának. :)

Én is remélem (bár nekem igazából mindegy), hogy együtt maradnak, és töretlen marad a kapcsolatuk.

2010. dec. 29. 08:17
 15/36 anonim ***** válasza:
Facebookon lenyomoztam a mocskos csalókat :D az egyik kérdésembe bemásoltam az állítolagos Csaba ás az állítolagos Nikolas beszélgetését, és rájöttem hogy a csalók nem olvasták a Napi lapot. Hihetetlen hogy tud ennek bedőlni 155 ember mert annyi ismerőse volt az "áll" vastag Csabának
2010. dec. 29. 09:55
 16/36 anonim ***** válasza:
2010. dec. 29. 09:56
 17/36 A kérdező kommentje:

Most kitört a Csabi "láz" mindenki ilyen oldalt csinál különböző fórumokon. SZánalmas:-((

És az "igazi" rajongó most nem tudja mi a kamu, és mi nem.

Egyébként a facebbokon van hivatalos oldala, amit tényleg a RTL-csinál neki. De oda nem ír, mert állítólag sokan vagyunk.

twitter-en is most van egy Vastag Csabi, aki írogat a rajongóknak. Fene sem tudja, most mi van::??:_))

2010. dec. 29. 10:46
 18/36 anonim ***** válasza:

Aha,és most hitelen ez a Bors Kata vagy ki már nem lett olyan "szégyenlős" és előkerült.?

Na ne vicceljetek..

2010. dec. 29. 12:06
 19/36 A kérdező kommentje:

jaja, előkerült és büszke arra, hogy Csabika szíve az övé:-))

tegnap olvastam egy cikket, ahol arról írtak, hogy Csabi+Veca együtt voltak egy éjszakai hipermarketben és ölelkeztek:D:D

Csabi azt nyilatkozta, nincs köztük semmi barátságon kívül, és ezen túl még a kezét sem foga meg nehogy vki félreértse:-)

Ez a média:-)

2010. dec. 30. 11:56
 20/36 anonim ***** válasza:
Na jó, de sztem nem normális dolog hogy valaki akinek 6 éve komoly kapcsolata van, elmegy az éjszaka kellős közepén bevásárolni a Tescoba, egy csinos fiatal lánnyal. És akkor még ölelgetik is egymást. Háááát, nehéz lehet a Katának az tuti.
2010. dec. 30. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!