Szereted az irigy hónaljmirigyet?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért?2010. dec. 26. 22:19
2/11 anonim válasza:
Borzasztó eröltetettek a poénjaik, nem szeretem.
3/11 anonim válasza:
Nem.Nagyon izzadtságszagú,bugyuta az egész.
4/11 anonim válasza:
Ahogy el képzelem az előttem szólóakat Ők el löknek maguktól minden viccet.
Ha lányok vagytok akkor csak egy megjegyzés, hogy a fiúk a vicces lányokra buknak.
Ha fiúk vagytok, akkor meg a lányok nem szeretik az olyan pasikat akik hülyének nézik ha már viccelődik. :S
Én sem annyira szeretem de a zenéken jót mulatok, lehet azért van mert alapból vicces féle lány vagyok
13L
5/11 anonim válasza:
Tévedésben vagy, nem lökök el magamtól minden viccet. De ez nem jelenti azt, hogy erőltetett és rossz vicceken szórakozzak. Kérlek, engedd meg nekem, hogy a saját izlésem szerint szórakozzak. Köszönöm.
6/11 anonim válasza:
Ez nem beszólás volt, ne haragudj ha megbántottalak de én más vicc műsort nem ismerek esetleg a Soder klub-ot az is nagyon jó :) Vcces minden
7/11 anonim válasza:
Nagyon szeretem őket!!!
Hogy miért????Jókedv,vidámság,poénok....
Voltam a születésnapi koncerten a sportcsarnokba,marha jó hangulatot csináltak!!!!
8/11 anonim válasza:
Előző vagyok:))
Még mielőtt valaki beleköt pontosabban:nem sportcsarnok hanem sportaréna:)))
9/11 anonim válasza:
Kiskoromba nagyon szerettem őket, most már kevésbé, inkább showder klub párti lettem, és tudom, hogy az egyik nem zárja ki a másikat, de már az a fajta poéngyártás sokkal jobban bejön. :) Lehet hogy már az Irigy Hónaljmirigy kiöregedett a szakmából...
10/11 anonim válasza:
előző vagyok, bocsi, még hozzá tenném, hogy primitívnek és uncsinak egyáltalán nem mondanám őket mint néhány előttem szóló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!