Szereted VV Anikót vagy inkább már szivesebben látnád a villán kivül?
Figyelt kérdés
Én kedveltem, de igy a vége felé mér egyenesen megutáltam.2011. ápr. 22. 21:25
1/17 anonim válasza:
Szívesebben látnám kívül, mert már a kétszínű kifejezés is túl gyenge, inkább háromszínű.
2/17 anonim válasza:
Ha választani kéne, leginkább neki adnám a fődíjat. Utána Jerzy majd Éva. Alekosznak akkor se adnám oda, ha ő nyerné meg, elvenném tőle és elégetném, vagy mittomén. :D Nagyon nem bírom...
Már mindenki kiesett aki szerintem megérdemelte volna a fődíjat, de bent maradtak közül Anikó.
3/17 anonim válasza:
Ancsának van már saját lakása, és autója is. Minek neki a főnyeremény?
4/17 anonim válasza:
Nálam Anikó elég hullámzó volt. Volt hogy nem bírtam, volt hogy tök szimpi lett. De ezzel a mostani viselkedésével leszerepelt nálam.
5/17 anonim válasza:
Remélem Éva úgy kidobja a párbajon hogy repül hazáig
Rosszindulatú számító nőszemély
Egész héten Giginek nyalta a pi.csáját szidta Évát holott az nem is csinált neki semmit
8/17 A kérdező kommentje:
Anikó-Éva párbajon szerintetek ki menne vissza? Még ha egy százalékkal is, de Éva! Én olyan 60/40-re tippelek Éva javára.
2011. ápr. 22. 21:53
9/17 anonim válasza:
Szerintem szorosabb lesz,de Éva megy vissza.(remélem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!