Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Rajtam kívül még betiltaná...

Rajtam kívül még betiltaná valaki a Valóvilágot?

Figyelt kérdés
1 rész néztem meg belőle de anyira butít hogy betiltanám valaki még esetleg?
2010. dec. 25. 00:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

már bocsi de ha nem nézed akkor honnan tudod hogy szánalmas?

magyarázd meg hogy mit értessz szánalmas alatt mert ez csak egy szó, de tudsz mögé tartalmatt rakni?

a paraszt az nem válasz, látszik mekkora ökör vagy csak nemtudom mért van kiakadva az embereken amikor a való életben is ilyennekkel taláozik ez semmi más csak a valóság, te ugyan ezt csinálod meg mindenki más is csak nem veszi a kamera

2011. jan. 13. 19:17
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

Akinek nem tetszik, az ne nézze.

Én szeretem a valóvilágot, várom a sorozatokat, mert már elegem van, abból hogy minden évben leadják ugyanazt a filmet vagy 4x!!!!!!!!

Én szórakoztatónak tartom a valóvilágot,minden részt megnézek, amit csak tudok.

15/F

2011. jan. 16. 00:06
 13/17 anonim ***** válasza:
az egész meg van rendezve szánalmas, igaz hogy én szoktam nézni de biztos hogy már most tudják hogy alekosz vagy zsófi nyer meg azt is tudják már hogy ki nyeri meg az egésszet.Arról nem is beszélve hogy mindenki ismeri egymást. erről ennyit . k.u.r.v.á.r.a. nem való világ mert meg van rendezve az egész.
2011. jan. 28. 20:11
 14/17 anonim ***** válasza:
48%
Ha megvan rendezve hanem akkor is lehet rajta röhögni.
2011. jan. 28. 21:35
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Leszarom, ha meg van rendezve, a lényeg, hogy szórakoztasson. A pankráció is meg van rendezve, aztán mégis mennyien nézik.
2011. jan. 29. 00:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg egyáltalán nem szórakoztató. SZÁNALMAS BUNKÓ MŰSOR! Továbbra is ez a véleményem. Rondán beszélnek benne, leégetik magukat a tévében több ezer ember előtt. Én nem nézem, onnan tudom, hogy minden reklámban mutatnak egy részletet belőle és az újságok is ezzel vannak tele. Ha pedig valaki otthon is így viselkedik (gondolván hogy úgyse veszi a tévét), hogy rondán, tiszteletlenül beszél hülyeségeket....Akik jelentkeztek ebbe a műsorba, azok azt mondták, hogy a Való világ számukra egy lehetőség. Szerintem a pénzen kívűl semmit nem kapnak. INKÁBB DOLGOZNIUK KÉNE, AHELYETT, HOGY ILYEN MŰSORBAN RÉSZT VESZNEK!!
2011. jan. 30. 10:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Ez a véleményed. Szerencsédre egyelőre nem kötelező nézni.
2011. jan. 30. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!