Rajtam kívül még betiltaná valaki a Valóvilágot?
Figyelt kérdés
1 rész néztem meg belőle de anyira butít hogy betiltanám valaki még esetleg?2010. dec. 25. 00:09
2/17 anonim válasza:
Talán még az első széria nézhető volt,de ez borzalom.Valamelyik részbe belenéztem talán 10 percig,elég is volt.
3/17 anonim válasza:
én.
de legalább karácsonykor ne adnák :)
4/17 anonim válasza:
Istenem, ez a "tilcsukbe" annyira nevetséges. Nem nézem én sem, mert nem érdekel, de attól, mert nekem nem tetszik valami, még nem akarom, hogy betiltság. Azt hiszem, legalább 2 másik csatornának kell lennie nálad, ha mindenképp tévézni akarsz. Butítani pedig csak az amúgyis butát lehet.
5/17 anonim válasza:
én 5 percet láttam belőle,de bőven elég is volt. borzalom. én nem betiltanám,hanem nagyon késői órákra raknám. adhatnának helyette valami jó filmet,vagy sorozatot.
6/17 anonim válasza:
Csatlakozom. Az durva, hogy karácsonykor is ezt nyomnák le az emberek torkán.
7/17 anonim válasza:
mert az nem durva hogy minden karácsonykor ugyanazt a filmet adják kb. könyökömön jön ki az összes, amúgy meg lehet DVDzni is vagy csatornát váltani mert ugye nem kötelező nézni VV-t
8/17 anonim válasza:
Mi az, hogy lenyomják a torkodon? Ki kényszerít, hogy nézd? Ne szórakozzunk már...
9/17 anonim válasza:
Én is betiltanám. Utálom. Soha se néztem egy részt se. Az előzőkből sem. Sose értettem mit szeretnek az emberek ezen a bunkó műsoron. Nézik ezt a műsort amiben egy csomó paraszt bunkó dolgokat művel az egész ország előtt. És sztárolják, majmolják őket. Aztán néhány gyerek is nézi. Belőlük mit gondoltok milyen felnőttek lesznek? Nagy senkik, ahogy senkik azok az emberek, akik a valóvilágban vesznek részt. És a sok bunkó ember nézi ezt a műsort, ahelyett hogy barátokkal, családdal lenne vagy egy könyvet olvasna vagy tanulna. SZÁNALMAS A MŰSOR!! SZÁNALMASOK AZOK AZ EMBEREK AKIK NÉZIK IS!!!
10/17 anonim válasza:
Én is néztem a régi szériákat, most pedig egyetemre járok. Na erre varrjáj gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!