Vannak itt onerzetes magyarok? Senkinek nem tunt fel, hogy a hazaspar holgy tagja mit kialtott mielott bement a villaba? (elnezest kerek, nincsenek ekezeteim)
Azt kialtotta: "Eljen Szlovakia!"
Mit szolnanak Szlovakiaban ha egy magyar allampolgar azt kialtana a fel orszag hallatara, hogy eljen Magyarorszag?
Valoban ilyen embereket akarunk nezni?
Nem tudom, hogy honnan valo, de azt kialtotta, hogy eljen Szlovakia. Ha magyar nemzetisegu szlovak, akkor miert ezt mondta? Miert nem Magyarorszagot eljenezte, ha itt lesz\lehet belole "hatalmas sztar"?
Amikor a beszavazas volt, nekem ok voltak a legszimpatikusabbak, de amikor Szlovakiat eeltette, akkor mar nem tetszettek. Undorito volt, ilyenek kaphatnak itt allampolgarsagot!
Teljesen jogosan mondod mindezt. A Megasztáros Renit Youtubeon meg agyonrománozták, jól megírtam nekik...
(apai ágon székely vagyok)
82%
Nem kell ennyire felkapni a vizet, én is felvidéki vagyok, de tudom, hogy néhány ökör odaát leszlovákoz, de azt is tudom, hogy vannak normális magyarországi magyar emberek, akik tudják, hogy mi is történt 90 évvel ezelőtt. Nem kell álltalánosítani.
22:39-esnek:
Azért nem az összes magyar ilyen, ne utáld mindet!
Mit zavar ez téged??
Komolyan semelyik országban nem él annyi rasszista, mint Magyarországon. Miért kell minden mondatot kiforgatni? Gondolom onnan származik a csaj, így közel áll hozzá Szlovákia. Ez még nem jelenti azt, hogy gyűlöli a magyarokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!