Csak nekem unszimpatikus VV Gigi?
szerintem az arca nem szép. az alakja jó, csak kicsit kisebbnek kéne lennie. (mármint alacsonyabbnak) de itt most nem a külsőről van szó, sztem ha egy kedves ember lenne, a külseje is "megszépülne" számomra. most a "belsőről" van szó. előadja h miylen nagylány, de Olivér, Béci, Jerzy és Anikó nélkül nem lenne sehol. na meg megígérte, h kicsinál minden csajt, aki rámászik Bécire, mert ő "nagyon nagyon" szereti Béci bnőjét, Anikónál mégis hezitált, h vigye csak el Bécit. meg Éváról is milyen csúnyán beszélt a háta mögött, hogyha kiviszi Bécit, akkor megöli, stb...
de a legjobban az idegesít Gigiben, hogy mindenki őt szereti, miközben nem látják, h milyen jellemtelen ember. még a Zsuzsi is egyenesebb volt nála, ő legalább azonnal megmondta, ha volt valakivel valami problémája.
nekem se őszinte...nem szép nem tudom mit esznek rajta..
és alekosznak igaza van..ez a szerelmesesdi csak színjáték
ellenszenves és még gonosz is! :S
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!