Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak nekem unszimpatikus VV Gigi?

Csak nekem unszimpatikus VV Gigi?

Figyelt kérdés
nagyon idegesítő személyiség, pl Évát is piszkálta, meg most Zsuzsin röhögött. meg mindig ott van, ahol Olivér, hagy lehessen valakit szívatni, meg röhögni rajta. mellesleg tök ronda csaj, de Jerzyvel pont összeillenek, nagyon jellemtelenek mindketten. bár Jerzy jobban néz ki.
2010. dec. 21. 09:38
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%
Nekem is unszimpi! Nem szeretem az ilyen simulékony jellemet,hogy odahelyezkedik, ahol az "erősebb" emberek vannak! Csak simul mindenkihez, hogy Ő lehessen a központ, akit mindenki szeret, de igaza volt Zsuzsinak, hogy majd rájönnek, milyen is ő valójában! Kétszínű, jellemtelen.
2010. dec. 21. 13:15
 12/22 anonim ***** válasza:
18%
Nekem sem annyira szimpatikus,de viszont nagyon szép lány.Ahogyan női szemmel nézem szinte tökéletes alakja van,és szép arca.
2010. dec. 21. 16:22
 13/22 A kérdező kommentje:

szerintem az arca nem szép. az alakja jó, csak kicsit kisebbnek kéne lennie. (mármint alacsonyabbnak) de itt most nem a külsőről van szó, sztem ha egy kedves ember lenne, a külseje is "megszépülne" számomra. most a "belsőről" van szó. előadja h miylen nagylány, de Olivér, Béci, Jerzy és Anikó nélkül nem lenne sehol. na meg megígérte, h kicsinál minden csajt, aki rámászik Bécire, mert ő "nagyon nagyon" szereti Béci bnőjét, Anikónál mégis hezitált, h vigye csak el Bécit. meg Éváról is milyen csúnyán beszélt a háta mögött, hogyha kiviszi Bécit, akkor megöli, stb...

de a legjobban az idegesít Gigiben, hogy mindenki őt szereti, miközben nem látják, h milyen jellemtelen ember. még a Zsuzsi is egyenesebb volt nála, ő legalább azonnal megmondta, ha volt valakivel valami problémája.

2010. dec. 21. 19:02
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én csípem amúgy, az arca nem tetszik, de a teste szép.Szerintem aranyosak Jerzyvel, de még pár hét és úgyis meglátjuk milyen valójában.(engem a kétszínűség nem igazán érdekel, bent mindenki kétszínű, talán Anikó nem)
2010. dec. 22. 15:36
 15/22 anonim ***** válasza:
49%

nekem se őszinte...nem szép nem tudom mit esznek rajta..

és alekosznak igaza van..ez a szerelmesesdi csak színjáték

2010. dec. 28. 14:45
 16/22 anonim ***** válasza:
nem csak neked nem szimpatikus!!! Nekem kétszínűnek tűnik!!!!
2010. dec. 29. 16:01
 17/22 anonim ***** válasza:
Kezdetben nagyon kedveltem, de már az idegeimen táncol azzal a vigyorával meg a 2színü pofijával.
2010. dec. 29. 23:30
 18/22 anonim ***** válasza:
Hordhatna fogszabályzót! Ki tudná harapni a pókot a sarokból!
2010. dec. 30. 11:27
 19/22 A kérdező kommentje:
jaja kéen neki egy fogszabályzó. meg Olivérrel hol jóban van, hol utálja... meg Évát is mindig kibeszéli... Idióta nő.
2010. dec. 30. 15:42
 20/22 anonim válasza:

ellenszenves és még gonosz is! :S

13/L

2010. dec. 31. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!