Mit szóltok ahoz hogy való világos Zsuzsit kizárták a műsorból?
MEGÉRDEMLI! Ezt utáltam a legjobban azóta amióta bejött. Nagyon örültem amikor kitiltották, ennél ellenszenvesebb nő nem volt a Valóvilágban még soha.
Hajrá Alekosz!
Megérdemelte teljes mértékben.
Én elhiszem, hogy nehezen bírják a villa lakói a bezártságot, de azért ez túlment minden határon, hogy már vérnarancsra ment a játék, nem empátiára.
Bár megjegyezendő, hogy Olivér is eléggé rossz indulatú volt, mert kiprovokálta nem is kicsit a szituációt.
Szerintem is megérdemelte. Az a nő az én szememben egy senki.(bocsánat de én ezt gondolom.) Egy kiégett nőszemély, aki 24 éves, de kinéz vagy 34-nek. És milyen nagy valakinek képzeli magát.
Na és hát, amikor a szobában bőgött, hogy mondta már, hogy hogy mondhat olyat neki az Olivér, hogy feláll tőle a szőr a hátán, hát őszintén szólva nekem is felállt.(pedig nem is szőrös a hátam) :)
Meg hogy próbált már rámászni Leonidaszra. Hogy mondta már neki, hogy "pedig az éjjel felállt a fa.od". Na meg az is volt a baja, hogy "őt még soha senki nem utasította vissza", és hogy ez neki milyen rosszul esett, merthogy ő ehhez nincs hozzászokva.
De miért nincs, mert eddig nem ilyen normális, "Leonodasz-féle" pasiknál próbálkozott.
Bocsi, ha ezáltal megsértettem valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!