Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak menőzésből mesélt Szandik...

Csak menőzésből mesélt Szandika arról, hogyan segédkezett ittas pasik kirablásában vagy igaz?

Figyelt kérdés

Péntek hajnalban Szandika elmesélte Olivérnek, hogy bűncselekmények elkövetésével jutott plusz bevételhez. Részeg, szexre éhes férfiakat csábított el félreeső helyekre, ahol a lány barátai az illetőt megverték és kirabolták.

Egy néző nem volt rest, azonnal bejelentést tett a rendőrségen, így a hatóság kénytelen kivizsgálni az ügyet - tudta meg a Bors. Ha igaznak bizonyul az, amit Szandika mondott, öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel sújthatják a lányt.

Szandika barátja, Sanyi viszont azt állítja, hogy a felpumpált szájú lány hazudott a show érdekében: "Szandi nem csinált ilyet soha. Ha mondott is ilyet, csak azért tette, hogy érdekesebbé tegye magát a versenytársak és a nézők számára. Ha kivizsgálják az ügyet, ki fog derülni, hogy csak szerepet játszott."

2010. dec. 20. 20:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Te hol láttad ezt online?
2010. dec. 20. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

vagyis hallottad* bocsi

viszont nemtudom én eltudnám képzelni róla de az ellenkezője is igaz lehet hogy csak nagy a pofája és ezzel "menőzik" úgfy mond...nagy dicsőség.

ha valamire jó ez a műsor hát arra biztosan hogy felnyisson egy két becsipásodott szemet.

Apropó új fejlmeények a hasonszőrű barátnőjét már ki is zárták a vv-ből a balhé miatt...

2010. dec. 20. 20:29
 3/9 A kérdező kommentje:

A [link] jobb oldalon kb középn itt a kép: [link]

Minden nap este 10-től reggel 10-ig nézheted. Érdemes nézni, mert nagyrészét nem adják le az összefoglalóban, amik itt hangoznak el.

Zsuzsi. ok, h kicsit meghülyült, de sztem Olviérnek kellett volna mennie, mert ő a hergelő kavaró manipulátor. Sajnálom Zsuzsit.

2010. dec. 20. 20:45
 4/9 anonim ***** válasza:
Puruttya?
2010. dec. 20. 20:46
 5/9 A kérdező kommentje:

origo kilépő.

[link]

2010. dec. 20. 20:53
 6/9 anonim ***** válasza:
59%
Zsuzsi útszéli stílusban beszél, de a többi se jobb.
2010. dec. 20. 21:15
 7/9 anonim ***** válasza:

Ja,én is láttam ezt hajnalban.Olivér ki is akadt rá,mert hasonló cigók szúrkálták szét év elején.

Én simán kinézem ezt Szandikából.Mondjuk ilyeneket legfeljebb nagyon útszéli,bűnözői körben élő nők szoktak csinálni.Az a neve a műfajának,hogy csalimadár.

Van ennek egy finomabb verziója is,amit mai napig csinálnak diszkókban.

Táncikál a bombázó,felszedeti magát a balekkal és a csókjelenetnél megjelenik a bika és a haverja,akik ezért a sértésért verést helyeznek kilátásba,ha nem fizet a balek.Sima egyszerű csalás,csodálkozom,hogy a Svindlerekbe még nem volt ez.

2010. dec. 21. 01:48
 8/9 anonim ***** válasza:
2010. dec. 28. 00:59
 9/9 anonim ***** válasza:
Szandika azért nem engedte Alekosznak az "akciót" mert nem volt kéznél óvszer és most gyógyult ki a nemibajból. Kell ehhez kommentár?
2010. dec. 28. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!