Először a Nyári lányokra mondták.Mikor kiestek akkor a Vecára.Mikor ő kiesett a Norbira.Most meg a Csabára.
Szerintem szánalmas.Csaba nyert és kész.Nikolasnak is gyönyörő hangja van, de nekem unalmas az előadás módja.
A másik meg az, hogy most mindenki jön azzal, hogy mert a sok tinilány a Csabára szavazott.Üzenem ezeknek az embereknek, hogy gondoljanak vissza, hogy mit mondott Nagy Feró Gesztinek a Nikilas-Wolf döntőben.
Ha Nikolas el tudja fogadni a második helyet akkor a rajongóinak is el kellene fogadni, és szavani kellett volna, nem vádaskodni.A nézők döntöttek így, nem a zsűri.
2010. dec. 20. 10:11
1/6 A kérdező kommentje:
Nem * még ezt a bundázásos dolgot?
* unjátok
2010. dec. 20. 10:12
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, hogy bunda volt-e vagy sem, de nem lehetett elküldeni sms-t Nikolas-ra, amivel lehet más lett volna az eredmény!
Na mindegy ez van a Csaba nyert és kész, de amióta ide megírom a véleményemet, lejjebb ment a százalékom!!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 20. 10:15
3/6 anonim válasza:
Amúgy már unom, de fordítva, ha Nikolas nyert volna is ugyanez ez lett volna....
2010. dec. 20. 10:22
4/6 anonim válasza:
Ezaaaz végre épelméjű ember a GYIK-on :) nem is tudom mit tudnék csinálni a sok elmebeteg idiótával, akik jobb elfoglaltság híján összeesküvés-elméleteket gyártanak...Csabi rohadt jól énekel, ha kövér lenne és csúnya, de így énekelne, akkor is jó lenne-lehet, hogy csak 2. lett volna, de mostmár azért jó lenne elfogadni, hogy A NÉZŐK TÖBBSÉGE RÁ SZAVAZOTT!!! mostmeg háborognak, hogy miért ő nyert. Én nagyon boldog vagyok, hogy ő nyert!!!! Boldogabb vagyok, mintha a Veca nyert volna, ki ugyan nagyon tehetséges, de idegesítő a hangja hosszútávon, Csabi viszont akármeddig hallgatható!!! Nikolas is jó, de az elviselhetelenül sok vibrato-jával és hajlításával szintén kevés ideig hallgatható, nem olyan kellemes, mint Csabi egyszerű, de gyönyörű hangja, ráadásul sokkal jobb az előadásmódja és sokoldalúbb!!!
2010. dec. 20. 10:35
5/6 anonim válasza:
Szívemből szoltál kedves kérdező! Nekem is totálisan elegem van már az egészből, hogy feljövök ide, és minden 2. kérdés feltételezi a csalást. Csak azért mert nem az nyert, akit szerettek volna. De hogy gondolkodjanak, az már nem megy. Mindkét srácnak nagy tábora volt, győzött az egyik, és ennyi! Velem is volt úgy, főleg az elején, hogy nem az esett ki, akinek szerintem kellett volna, mégsem gondoltam, hogy csaltak...csak hogy másnak más tetszett jobban, és kész. És ezzel foglalkoznak napok óta, nem hiszem el, hogy karácsony előtt pár nappal nincs ennél jobb dolguk. Ha meg tényleg nincs, akkor az még nagyobb szegénységi bizonyítvány.
2010. dec. 20. 11:53
6/6 anonim válasza:
Kérdező! Igazad van!
Miért nem lehet megérteni,hogy Csaba kapta a több szavazatot,és kész? Én is nagyon sokat küldtem rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!