Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szóltok az x-faktoros...

Mit szóltok az x-faktoros csaláshoz? (Norbi)

Figyelt kérdés
2010. dec. 19. 09:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Konkrétan?
2010. dec. 19. 09:25
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát hogy Norbit kiejtették?
2010. dec. 19. 09:27
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
Ebben mi a csalás?
2010. dec. 19. 09:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Az, hogy Norbi az első helyen volt és mégis kiejtették.
2010. dec. 19. 09:32
 5/13 anonim ***** válasza:
36%
Nem volt csalás!!
2010. dec. 19. 09:35
 6/13 anonim ***** válasza:
51%

végül is lehetett... a megában is csaltak Melindánál

amúgy Norbinak szurkoltam, és kár hogy kiesett, mert lehet hogy mindenhez nincs hangja, de pl. rockot remekül énekel :D És mellé remek műsort is csinál :D Szóval kár hogy kiesett T_T

2010. dec. 19. 09:59
 7/13 anonim ***** válasza:
65%

Mért kell mindenben csalást látni, ha nem úgy sikerül, mint amit vártunk? Igen, eddig biztos mindig az első helyen jutott tovább Norbi, vagy legalábbis az elsők között, de most kiesett, ez van. Nem kell egyből csalásnak titulálni. Arra nem gondoltál, hogy mostmár a szavazók komolyan veszik azt, hogy tovább szeretnék juttatni a kedvencüket, aki mondjuk nem Norbi? Mivel mindenki láthatta, sejthette, hogy Norbi nagyon népszerü, és mint ahogy te is gondolod, hogy végig első helyen volt, sokkal jobban szavaztak a Csaba, Nikolas drukkerek, mint eddig, mert ez már tényleg a vége. Én is pl. sose szavaztam eddig, de tegnap dobtam egy szavazatot.

Ettől függetlenül nem zárkózom el attól sem, hogy lehetséges a csalás is, nem ez lenne az első eset. Csak azért nem kellene ezt úgy kijelenteni, mintha biztos lenne.

2010. dec. 19. 10:11
 8/13 anonim ***** válasza:
79%
És azt honnan láttad, hogy első helyen volt? Lehet nem is ugyanazt a műsort néztük?
2010. dec. 19. 10:14
 9/13 A kérdező kommentje:
Twitter
2010. dec. 19. 10:21
 10/13 anonim ***** válasza:
Neked twitteren megmondták az állást? Ezt te sem gondolod komolyan :)
2010. dec. 19. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!