Ki esett ki az x-faktorból ma?
Figyelt kérdés
sajna nem tudtam nézni.2010. dec. 18. 21:57
11/18 anonim válasza:
te nem vagy normális. azért, mert szlovákiában él, ATTÓL MÉG MAGYAR, jó hogy nem az erdélyiekre mondod ezt...
12/18 anonim válasza:
Nikolasz nem cigány és nem is b*zi! Egy nagyon tehetséges szlovákiai MAGYAR fenomenális hanggal megáldva
13/18 anonim válasza:
Meg a vegen a ket "nagy" magyar tehetsegkutatot ket kulfoldi nyeri meg.
14/18 anonim válasza:
nikolas tehetséges?ecsém,nézzetek rá..oké hogy jó a hangja,de nagyon egyszínű,nem tud ujat mutatni.akkor inkább csaba nyerjen.
15/18 A kérdező kommentje:
nekem Veca jött be. Csabinak nincs hangja, legalábbis én nem hallom szépnek. Úgyhogy remélen Nicolas nyer. Norbit sajnálom. Kszi az infokat.
2010. dec. 18. 22:16
16/18 anonim válasza:
Szerintem meg Csabinak sokkal több hangja van, és szebbis, mint Nikolasnak.
Nikolas vinnyogása kikészít...
Hmm, gondolom ez a válaszom is 0%-os lesz, hála érte a Nikolas-fanoknak.. -.-"
17/18 anonim válasza:
Igenis nagyon tehetséges és egyáltalán nem unalmas
18/18 bumbi02 válasza:
Nikolászba azért van egy kis roma vér, de ezzel nincs semmi baj.
amugy meg Nikolasz hangja túl egyhangu. Egyszer ezt meg is mondta neki a Malek.. ugyanolyan amikor énekli pl a Billie jeant mint amikor mást énekel.. Vastag Csabának jobb hangja van, változékonyabb.. Norbi viszont 3uk közül a legnagyobb felfedezett hisz Csaba is meg Nikolasz is már zenei multtal rendelkezett (nikolasznak klippje van, csaba meg popdaráló) Norbi viszont a semmiből jutott idáig:) és amugyis sokkal energikusabb, és tényleg jó kedvre deriti az embert..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!