Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » KI esett ki az x-faktorból ma?

KI esett ki az x-faktorból ma?

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Veca
2010. dec. 11. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem bírom annyira a vecát de nem érdemelte meg hogy kiessen. király l norbinak kellett volna kiesnie!

egy darabig szórakoztató volt, de már nem az és nincs semmi énekhangja!

2010. dec. 11. 22:11
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem szerettem Vecát, de Kati ezerszer jobb volt nála, mégis kiesett.
2010. dec. 11. 22:14
 4/10 A kérdező kommentje:

:(:(:(:(kár pedig nagyon jó hangja van

Nikolasz meg idegesítő neki kellett volna kiesni

2010. dec. 11. 22:15
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

En is merges vagyok.

Sajnalom, hogy Veca esett ki, de a legjobban az bosszantott fel, hogy Keresztes nem vallalta a donteset.

Ebben a musorban amikor az utolso mentornak dontenie kell arrol, hogy fiu, vagy lany menjen haza es a kozonsegre bizza, az ugyanugy egyertelmu dontes. Csak nem o mondja ki. Tiszta sor volt, hogy a lanynak kell mennie, ha a szavazatokon mulik.

Pont olyan ez, mint egy regebbi munkahelyemen a gerinctelen elso szamu fonok. Amikor ki akart valakit rugatni, akkor annyi ver nem volt a pucajaban, hogy ezt elo szoban kozolje, hanem mindig a kedvenc csicskajanak adta ki a munkat. Igy ugy tunt, mintha o jobb lenne, hiszen mas mondja ki az iteletet.

Ez nagy puhanysag.

2010. dec. 11. 22:33
 6/10 anonim ***** válasza:
10%
na figyeljetek Király l Norbi tényleg ma szar volt Veca jobb volt de én az összeset nézem a legelejétől h ki hogy énekelt és el kell hogy mondjam h Veca nem a legjobb énekes. Nikolas ge.inek kellett volna menni a f@szba
2010. dec. 11. 22:35
 7/10 anonim ***** válasza:
83%
A négy közül tuti, hogy nem Veca volt a legrosszabb. A Norbinak kellett volna mennie. Mindig azt mondják, hogy ez nem egy énekverseny hanem "tehetségkutató", de akkor miért kell mindig énekelniük?
2010. dec. 11. 22:35
 8/10 anonim ***** válasza:
54%
Eddig én is szerettem Norbit, de ma kiábrándultam belőle. Nikolast eddig is utáltam, ezután is fogom, mert egy kis senki, hangja sincs, ronda is, b.zi is. erről ennyit. Akárki nyeri is meg, nem övé lesz a díj, hanem a Vecáé.
2010. dec. 11. 22:44
 9/10 anonim ***** válasza:
80%
az utolsónak van igaza
2010. dec. 11. 22:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én válaszom miért lett törölve?
2010. dec. 13. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!