A megasztárba tényleg meg volt hogy ki fogja megnyerni?
Figyelt kérdés
Én a Reninek szurkoltam, ugyhogy nem baj. csak azt hallottam hogy ez meg volt "rendezve" vagymi. ez igaz?2010. dec. 18. 19:51
1/3 anonim válasza:
NEM VOLT ILYEN!! Az x-faktorról viszont jobban elhiszem, erről erről még a twitteren is sokan írtak.
2/3 anonim válasza:
Figyi, ez showbiz, ki tudja..bár a Megasztárban nem tudom, én néztem, szerettem, mindkettő döntősnek szurkoltam, hogy meg volt-e írva, azt nem tudom. De ahogy az előző írta, az x faktorból simán kinézem, abban a műsorban mellesleg egy spontán reakció nincs, még a zsűritagok szemöldökráncolásai is megtervezettek(baromi műviek, színpadiasak), nem is nézem, amit tudok róla, azt is a reklámokban láttam,de az is sok volt, szval ott simán el tudom képzelni, hogy eldöntött..máskülönben az ugribugri Király L. Norbi mit keresne ott, mert énekelni azt nem tud..pedig elvileg az egy énekverseny vagy mi a fene..(És nem, nem azért tudok róla ennyit, mert nézem, és ennek ellenére dumálok, hanem mert még a csapból is az folyik sajnos..)
3/3 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm beszélt valamelyik korábbi versenyzővel (a megasztárban) és azt mondta, hogy meg volt nekik mondva, hogy mikor esnek ki. De ki tudja? Én mindenesetre sosem szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!