Vastag Csaba vagy Takács Nikolas?
Figyelt kérdés
Szerintetek ki a jobb, ki érdemli meg jobban, hogy nyerjen? Kibe mit szerettek?2010. dec. 18. 15:33
11/23 anonim válasza:
NIKOLAS!
Norbinak semmi hangja,hogy ad majd el CD-t?ki az a hülye aki meghallgatja?
Csabától meg hánynom kell...tenyérbe mászó feje meg hangja...szégyen ha ő nyeri.
15/23 anonim válasza:
Jóó lesz holnap Vastag Csabi vs Takács Nikolas
Én nagy Csabi fan vagyok.Nagyon remélem hogy ő nyer.
17/23 anonim válasza:
Nikolas ugyanazt csinálja, mint zámbó jimmy, az a vibrató vagy mi, pedig már mondták neki a zsűritagok is, hogy ne csinálja, szerintem ebbe bukik majd bele. Volf Katinak kellene a helyén állni a döntőben, de azért nem szavazott rá senki, mert akkor még Veca vetélytársa volt. Volf Kati sokkal jobb előadó és énekes, mint Nikolas. Csaba meg még nagyon kezdő, de majd belejön...
18/23 anonim válasza:
Hát ez eléggé elszóltátok mert a norbi kiesett úgyhogy amúgy én mind kettőnek drukkoltam szerintem mindketten jók voltak de jobban a nikolas tetszett
19/23 anonim válasza:
Én NIKOLAS drukker voltam/vagyok/leszek :) szerintem is nagy tehetség :))) de szerintem csak azért nem nyerte meg a versenyt, mivel szlovákiai magyar... lehet rá nemet mondani... de nem sok tehetségkutatót láttam, amiben külföldi nyert volna és vitte volna el a fődíjat... pontosabban EGYET SEM LÁTTAM!... ez van... am. meg ahogy ő nyilatkozott nem az a fontos hogy ki nyer :) nálam Ő nyert :) ja és a CD-jét én is megvenném :)
20/23 A kérdező kommentje:
Utolsó. :)
A megasztárban Rúzsa Magdi nem magyar, és a mostani győztem, Tolvai Renáta is Nagyváradi.
2010. dec. 21. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!