Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Vastag Csaba vagy Takács Nikolas?

Vastag Csaba vagy Takács Nikolas?

Figyelt kérdés
Szerintetek ki a jobb, ki érdemli meg jobban, hogy nyerjen? Kibe mit szerettek?
2010. dec. 18. 15:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

NIKOLAS!

Norbinak semmi hangja,hogy ad majd el CD-t?ki az a hülye aki meghallgatja?

Csabától meg hánynom kell...tenyérbe mászó feje meg hangja...szégyen ha ő nyeri.

2010. dec. 18. 16:53
 12/23 anonim ***** válasza:
Csaba.
2010. dec. 18. 17:02
 13/23 anonim ***** válasza:
Nikolas:)
2010. dec. 18. 17:07
 14/23 anonim válasza:
NIKOLAS!!!!!
2010. dec. 18. 19:14
 15/23 anonim ***** válasza:

Jóó lesz holnap Vastag Csabi vs Takács Nikolas

Én nagy Csabi fan vagyok.Nagyon remélem hogy ő nyer.

2010. dec. 18. 22:24
 16/23 anonim ***** válasza:
Hajrá NIKOLAS!!!!!!!
2010. dec. 18. 23:30
 17/23 anonim válasza:
Nikolas ugyanazt csinálja, mint zámbó jimmy, az a vibrató vagy mi, pedig már mondták neki a zsűritagok is, hogy ne csinálja, szerintem ebbe bukik majd bele. Volf Katinak kellene a helyén állni a döntőben, de azért nem szavazott rá senki, mert akkor még Veca vetélytársa volt. Volf Kati sokkal jobb előadó és énekes, mint Nikolas. Csaba meg még nagyon kezdő, de majd belejön...
2010. dec. 20. 00:12
 18/23 anonim válasza:
Hát ez eléggé elszóltátok mert a norbi kiesett úgyhogy amúgy én mind kettőnek drukkoltam szerintem mindketten jók voltak de jobban a nikolas tetszett
2010. dec. 20. 15:58
 19/23 anonim ***** válasza:
Én NIKOLAS drukker voltam/vagyok/leszek :) szerintem is nagy tehetség :))) de szerintem csak azért nem nyerte meg a versenyt, mivel szlovákiai magyar... lehet rá nemet mondani... de nem sok tehetségkutatót láttam, amiben külföldi nyert volna és vitte volna el a fődíjat... pontosabban EGYET SEM LÁTTAM!... ez van... am. meg ahogy ő nyilatkozott nem az a fontos hogy ki nyer :) nálam Ő nyert :) ja és a CD-jét én is megvenném :)
2010. dec. 21. 18:18
 20/23 A kérdező kommentje:

Utolsó. :)

A megasztárban Rúzsa Magdi nem magyar, és a mostani győztem, Tolvai Renáta is Nagyváradi.

2010. dec. 21. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!