Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek az RTL ma kibundáz...

Szerintetek az RTL ma kibundázza Norbi, vagy hagyja nyerni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 11:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
szerintem nyerni fog, bár nem neki szurkolok.
2010. dec. 18. 12:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Őszintén? Szerintem nyerni fog...magasan ő vihette el eddig mindig a legtöbb szavazatot, és múlt héten, mikor már csak 4-en voltak, akkor nagyon kitűnt. Nem hinném, hogy most a 3-nál ez másképp lesz, és a Norbi rajongók felfogják, hogy ennél feljebb már nem kéne nyomatni. De örülnék neki, hogy akár megbundázva, akár máshogy, de ma ő köszönne el.
2010. dec. 18. 12:17
 3/13 anonim ***** válasza:
hajrá Norbiii!!:)
2010. dec. 18. 12:31
 4/13 anonim ***** válasza:
46%
Kibundázza,ahogyan Szíj Melindát is a Megasztár.Csak a nézettség fenntartásához kellettek mindketten,de nem fogják hagyni h megnyerjék.Így volt miről beszélniük az embereknek,annak is aki utálta őt és annak is aki szerette,a lényeg h napi szinten forogjon a név és vele a műsor.Az külön meg volt szervezve,hogy előtte azért még kidobjanak egy nagy tehetséget,a faktorban Vecát,a Megasztárban Saunderset,szintén a közfelháborodás kiváltásának céljából.Olajozottan működik a gépezet.
2010. dec. 18. 12:33
 5/13 A kérdező kommentje:

Szerintem is kibundázza. Ezt már azzal megalapozta, hogy soha nem láttuk a tényleges végeredményt százalékokban.

Kár kiejteni Norbi, mert a három szerencsétlenség körül az ő nyerése lenen a legnagyobb poén.

2010. dec. 18. 12:50
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy hagyják nyerni. Az RTL már tanult az úgynevezett "utasi-effektből". :D
2010. dec. 18. 13:35
 7/13 anonim ***** válasza:
Számotokra abszolút elképzelhetetlen, hogy valakinek van hallása, és tényleg arra szavaz, aki a jobb?Tehát Nikolasra?Miért kell egyből azt mondani, hogy valamit megbundáztak?Norbi idáig
2010. dec. 18. 13:42
 8/13 anonim ***** válasza:

elküldte hamarabb.

Na szóval Norbi idág bentmaradt, de mostmár remélem kiesik.Én szeretemm, de elég nagy gáz lenne, ha ő nyerne.Na az lenne még csak égő Magyaro-ra nézve:-)

2010. dec. 18. 13:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem is Nikolas a kedvencem, de hidegen hagy ki nyeri. A lényeg, hogy minden adásban hallhattuk :D
2010. dec. 18. 13:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azért szeretném, h nyerjen, mert annyira megérdemelné.egy tehetséges, helyes fiú.Lehetne egy beképzelt p.cs is, de nem az, még szerény is, ami még szimpibbé teszi.Ő méltó lenne arra, hogy képviseljen minket.
2010. dec. 18. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!