Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi az a Való Világ 4?

Mi az a Való Világ 4?

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 11:05
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Hidd el, én nem dumálnék senkivel erről, de például az anyuékkal való beszélgetést nehezebb elkerülni. :P És néha itthon mondjuk apuval erről társalognak, és ha nem akarom, akkor is hallom. És osztálytársaimmal, ha teszem azt éppen tesire öltözünk át, nos akkor én nem fogok kimenni ezért a mosdóba vetkőzni.

A szenvedélyes dolgot te írtad, én értem, hogy amúgy van elfoglaltságod meg minden, ezt nem kérdeztem vagy vontam kétségbe. De egyébként -ezt nem célozgatásból mondom- erős párhuzamot vélek felfedezni aközött, aki nézi a műsort, és az olyan személy között, aki nem. Csak figyeld meg...megnyilvánul ez társalgási módban, szóhasználatban és hangvételben is, és magára, ez egész magatartásra is kihat...Ezt is az osztályomon belül vettem észre. A "nagy észlények" sokkal inkább kaphatóak a szenny műsorokra és a semmitmondó szövegelésekre...Ezen érdemes elgondolkodni szerintem :)

2011. máj. 24. 22:16
 22/26 anonim ***** válasza:
Köszi, én voltam amúgy a "szenvedélyes" de szerintem gazdag a szókincsem, és nem viselkedem úgy mint azok az osztálytársaid... Na és mit véltél felfedezni bennem????
2011. máj. 25. 16:54
 23/26 anonim válasza:

Te vagy az egyik kivétel, aki értelmes, és nézi a műsort. Épp azért írtam, hogy nem célozgatásból mondom, hogy, aki nézi, az gyökér. Ezzel nem rád utaltam :) De tényleg elég válogatottan tudsz szerintem fogalmazni, legalábbis, én ezt vettem észre abból, amit eddig beszélgettünk. De, aki alapból is ostoba, mint pár ismerősöm, azokra jobban kihat egy ilyen műsor...

Szegény válaszkiíró, már messzebbre járunk az eredeti témától :)

Bocsi az Offért...

2011. máj. 26. 06:32
 24/26 anonim ***** válasza:

Köszönöm, egyébként igazad van ne térjünk el a tárgytól:)

Úgyhogy ne is irogssunk ilyen offokat...;)

2011. máj. 26. 15:16
 25/26 anonim ***** válasza:
Egyébként örülök hogy nem nézed le első látásra azokat akik nézik...utolsó voltam:)Bocsi ezt még muszáj volt leírni:D
2011. máj. 26. 15:17
 26/26 anonim ***** válasza:
fogalma:való világ:az rtl klub(nekem csak retek klub) által 2002-ben indított valóságshow.valójában egy zsidó műsor amely arra való hogy újabb sztárok szülessenek,olyanok mint a 4 évad nyertese a görög származású nagy alekosz,vagy a cigány prosti gigi,és a szintén szilikon és műtestű,óriási pofájú prosti aki ajkaival versenghetne az olasz pórnós cigány prostival maria geronazzoval ő nem más mint szandika.és ennek a mintájára indult egy másik zsidó műsor a viasat3-on melynek neve éden hotel.ez is arra való hogy új sztárok szülessenek(a nőknél új prostik,a fiúknál új stricik).
2011. júl. 1. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!