Mi az a Való Világ 4?
Hidd el, én nem dumálnék senkivel erről, de például az anyuékkal való beszélgetést nehezebb elkerülni. :P És néha itthon mondjuk apuval erről társalognak, és ha nem akarom, akkor is hallom. És osztálytársaimmal, ha teszem azt éppen tesire öltözünk át, nos akkor én nem fogok kimenni ezért a mosdóba vetkőzni.
A szenvedélyes dolgot te írtad, én értem, hogy amúgy van elfoglaltságod meg minden, ezt nem kérdeztem vagy vontam kétségbe. De egyébként -ezt nem célozgatásból mondom- erős párhuzamot vélek felfedezni aközött, aki nézi a műsort, és az olyan személy között, aki nem. Csak figyeld meg...megnyilvánul ez társalgási módban, szóhasználatban és hangvételben is, és magára, ez egész magatartásra is kihat...Ezt is az osztályomon belül vettem észre. A "nagy észlények" sokkal inkább kaphatóak a szenny műsorokra és a semmitmondó szövegelésekre...Ezen érdemes elgondolkodni szerintem :)
Te vagy az egyik kivétel, aki értelmes, és nézi a műsort. Épp azért írtam, hogy nem célozgatásból mondom, hogy, aki nézi, az gyökér. Ezzel nem rád utaltam :) De tényleg elég válogatottan tudsz szerintem fogalmazni, legalábbis, én ezt vettem észre abból, amit eddig beszélgettünk. De, aki alapból is ostoba, mint pár ismerősöm, azokra jobban kihat egy ilyen műsor...
Szegény válaszkiíró, már messzebbre járunk az eredeti témától :)
Bocsi az Offért...
Köszönöm, egyébként igazad van ne térjünk el a tárgytól:)
Úgyhogy ne is irogssunk ilyen offokat...;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!