Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi az a Való Világ 4?

Mi az a Való Világ 4?

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 11:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
azér, mer a való világ széria több mint 10éve kezdődött. ennyi idő alatt nem igaz, hogy nem hallottál róla, főleg, hogy amikor 1-1 rész futott, azzal volt tele minden média, mindenki arról beszélt.
2011. márc. 20. 20:48
 12/26 A kérdező kommentje:
Az én környékemen nagyon nem beszéltek/beszélnek erről.
2011. márc. 21. 21:35
 13/26 anonim ***** válasza:

és 10éve nem nézel TV-t, nem olvasol újságot....?

hagyjuk már. nagyon jól tudod, hogy mi az a való világ 4

2011. márc. 21. 21:52
 14/26 A kérdező kommentje:

Honnan a fenéből tudnám már?

Amúgy olvasok újságot. A Fejér Megyei Hírlapot. Nem tehetek róla, hogy nincs benne szó a Való Világ 4-ről.

2011. márc. 24. 16:16
 15/26 anonim válasza:
Ó, én mennyire boldog lennék, ha nem lenne szó arról a szutyok adásról. Örülj neki, hogy te nem tudod, mi az. Népbutítás, sok idiótát bezárnak egy házba, mint valami emberszabású majmokat, aztán lesd a sirámaikat, vinnyogásaikat a hatalmas problémájukról, a végén mindezért nyer az egyik autót, pénzt meg lakást. Ennyivel leírható asszem'. Csak lenne már vége, kotródjon haza az összes barom. Ha osztálytársaim elkezdik ezt szajkózni, akkor vagy kimegyek a teremből, vagy zene bekapcs, hogy a hangjukat se halljam. Inkább megmaradok a könyvek mellett, legyek bármilyen régimódi vagy betokosodott mások szemében :)
2011. márc. 25. 18:32
 16/26 anonim ***** válasza:
0%

Akinek nem tetszik az ne nézze/olvasson róla,

kedves utolsó;)

Egyébként a kérdezőnek: a világ legjobb filmje, hihetetlen, kár hogy csak most tudok írni hogy már vége!!!

Ez volt életem legnagyobb szenvedélye...

Sok felszínes ember/mint páran itt is/, régen én is

elítélik, úgy hogy egyszer sem látták.

Előbb nézd meg aztán ítélkezz,

NAGYON KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!XD

2011. máj. 20. 16:05
 17/26 anonim válasza:
Én nem nézek tv-t, nem olvasok újságot, mégis tudom, ki nyerte meg...és miért? Mert a környezetemben rengetegen locsognak erről, és, ha mégis szemközt nézek, mondjuk egy Blikkel, miközben sorban állok a zsemléimmel egy üzletben, akkor belevigyorog a képembe: címlapon a sok debil...LEHETETLEN kikerülni, mert túl sok mindenkit érdekel. A politikából sem tudsz kimaradni, mert körbesző, mint egy gusztustalan, szőrös madárpók...
2011. máj. 21. 01:37
 18/26 anonim válasza:

16:05

Azért sajnállak, ha neked ennyi szenvedély jutott egész életedben...-,-

2011. máj. 21. 01:39
 19/26 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem kell sajnálni, több dolgot is nagyon szeretek ;)

Pl: rengeteget olvasok, járok sportolni, zenét hallgatok, van egy kutyám , sokat vagyok a barátaimmal, de ezen kívűl is van időm, és azt is kell tölteni, és ez a műsor tényleg nagyon jó!

Egyébként ne beszélj olyanokkal akik nézik/erről beszélnek.

De azt nem mondhatod meg senkinek hogy miről beszéljen...

:)

2011. máj. 21. 21:07
 20/26 anonim ***** válasza:
Egyébként a 16:05-ös voltam XD
2011. máj. 21. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!