Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mit szerettek Király L. Norbiban?

Mit szerettek Király L. Norbiban?

Figyelt kérdés
Se hang, se kinézet....de mire a sok szavazat?!?
2010. dec. 17. 20:13
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
Olyan cuuukeeeeee és jó a hangja :)
2010. dec. 17. 20:21
 2/8 anonim ***** válasza:
38%
igen jófej, nagy showt csinál de AZ NEM IGAZ, hogy nincs hangja! igenis van hangja, csak mivel nem olyan szép sokan mondják hogy nincs hangja... viszont az is igazságtalanság lenne ha ő nyerne.. attól még jófej meg minden én találkoztam ele :))))))
2010. dec. 17. 20:31
 3/8 anonim ***** válasza:
49%
előző vagyok: *vele
2010. dec. 17. 20:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

2.

aki bírálja Norbit az nem magát az ember bírálja.

De ha Norbira azt mondjuk, hogy tud énekelni, akkor ezt bárkire mondhatjuk, mert így tényleg bárki tud.

2010. dec. 17. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

...Semmit...

Érthetetlen,hogy a legjobb 3 közé jutott.

2010. dec. 17. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:
29%

Egyszerűen imádom Norbit,igaz hogy nem olyan jó a hangja de akkor is tetszik amit csinál és nekem még a hangja is tetszik!

De mégis azt mondom,hogy ne ő nyerje meg,személy szerint azt gondolom,hogy Nikolasnak kell megnyernie és csak a 2. legyen Norbi!

2010. dec. 17. 21:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Show-t csinál, kitűnik a tömegből, és a nézők ezt többre értékelik, mint a valódi tehetséget. Rendes énekes van sok, teheségkutatók tönkelege ment le az utóbbi években. De ilyen, mint Norbi nincs másik, aztán ez most "szenzáció".

Személy szerint én Veled értek egyet, nem gondoltam volna, hogy idáig eljut, sőt ideges is lettem múlt szombaton, hogy azok után, hogy önmagához képest is gyenge teljesítményt nyújtott, még úgy is lazán továbbjutott, de mostmár túljutottam rajta, és nem érdekel. Úgy sem abból lesz igazi sztár, aki megnyeri, hanem akiben tényleg van valami. És Norbi az énekes szakmában nem fogja sokra vinni. Lemezt nem érdemes kiadni, a koncertezést meg nem fogja bírni a hangja. Már azt a 2 dalt se tudja úgy előadni, hogy a 2.-ra ne lehessen érezni a hangján...

Amúgy nem vagyok Norbi-ellenes, magával a sráccal semmi bajom sincs, de igazságtalannak tartom, hogy a 3 között van.

2010. dec. 17. 21:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Zenei múltam van és nyugodtan állíthatom,hogy az ég világon semmi hangja.;D hörög,nincs is rendes hangszíne.:D

kíváncsi lennék,hogy egy CD-n ahol teljesen tisztán hallatszik a hangja milyen lenne.

amúgy ne reménykedjetek,hogy norbi nyeri. meg van rendezve,hogy Nikolas nyeri. és az lenne a legigazságosabb is.

2010. dec. 18. 00:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!