Szerintetek Ki nyeri az X-faktort?
Az egyszerűbb kérdés lenne, hogy kit szeretnék...
Valójában fogalmam sincs. Több oldalról is meg lehet közelíteni a kérdést.
- Csaba és Nicolas eddig kétszer is párbajozott, Norbi egyszer sem. Ebből kiindulva simán lehet, hogy ő fog nyerni.
- ugyanakkor vajon a műsor megengedné magának, hogy Norbi legyen az "év hangja"...?
- na meg a nézői szavazatok okoztak már kellemes meglepetéseket, mint a múlt héten is, úgyhogy bizakodni lehet.
- Nicolas hiába profi, nagyon unalmas. Rengetegen imádják, és most még a Veca is uszítja a rajongóit, hogy szavazzanak rá, szóval így akár ő is kikerülhet nyertesként.
- Sajnos Csabának van talán a legkevesebb esélye, pedig a leginkább ő érdemelné meg a győzelmet, hisz ő sokat változott, tudott meglepetéseket okozni, a This is the moment eléneklése után pedig nevetséges azt állítani, hogy nem jó énekes.
Nekem Csabi nem szimpatikus azzal amit csinál. Van menyasszonya, de azt mondja, hogy ő facér, csak hogy a tini lányokban biztos legyen...
Ez már régóta szimpátia szavazás. Ezért fog nyerni Norbi, nem a tehetség lesz a döntő.
Csaba sose állította, hogy facér! Titkolja, hogy van-e, vagy nincs, ez tény. De ez az ő dolga, meg a barátnőé.
Ettől függetlenül / ezzel együtt is szerintem ő a legnormálisabb, és a legnagyobb szív a csapatban.
Ha kiesett volna múlt héten, többet nem is néztem volna én se a műsort. Nicolast halálosan unom már, Norbit meg hiába csípem, sajnos már nem szórakoztat úgy, mint az elején. Így igazából már csak Csaba maradt, aki érdekel a három bentmaradt közül. Norbit ugyan még mindig kíváncsian várom, de kevés esélyt látok rá, hogy még képes lesz olyan hatást elérni, mint annak idején. Egyszerűen elveszett a varázsa.
Van egy ismerősöm aki ismeri Csabi menyasszonyát, és ezt a taktikát, hogy nem vállalják a nyílvánosság elött, hátha facéran több szavazatot nyer. De hagyjuk, én sem hiszem el, mikor valaki azt mondja, hogy az ismerőse ezt vagy azt mondta...
Egy a lényeg, ne a Norbi nyerjen, mert sehol nincs hangilag. Az elején még jó figura volt, de ma már unalmas , hogy ezzel nyer szavazatokat, hogy bohóckodik, tornázik stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!