Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hát ennek a Vecának van bőr a...

Hát ennek a Vecának van bőr a p. ján! Hogy lehet valaki ilyen nagyképű? Hogy mer sértegetni bárkit!

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 14. 20:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi bajod azzal, hogy ezt mondta? Teljesen igaza van. Mitől nagyképű? Az idő majd eldönti a kérdést. Nézzük meg pár év múlva hol lesz Veca ,Nicolas, Norbi! Biztos, hogy Norbi nem fog az éneklés közelében sem járni. Most lehet, hogy vicces, de ez nem tart sokáig. De mindenkinek lehet saját véleménye és kedvence.
2010. dec. 15. 23:45
 12/12 anonim ***** válasza:
39%

" Ezt én is olvastam, és engem is mérhetetlenül felháborított. Nem tudom, mi a fenét képzel ez a csaj magáról, és mi jogon bátorít bárkit arra, hogy szavazzon arra, akit ő mond?! Persze a sok birka meg is fogja tenni... Oké, szereti Nicolast, de egy ilyen nyilatkozat akkor sem korrekt a másik két versenyzővel szemben. Manipulatív p*csa."

Mond csak, azon is így felháborodtál mikor Tomi kérte, hogy akik eddig rá szavaztak, azok szavazzanak innentől a Csabira?

2010. dec. 16. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!