Drukkol valaki Évának a valóvilágból? Én remélem ő megy ki, mert elképesztő nagyképű és nagyszájú. Pedig iszonyat ronda.
Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 09:49
1/8 anonim válasza:
Szerintem nem ronda, azért ezt nem mondanám rá! De az nagyon látszik rajta, hogy élvezi ezt a helyzetet, hogy most minden róla szól. Elég nevetséges, amilyen komolysággal előadja magát, ahogy fontoskodik, játsza az okos taktikázóst. :-D
2/8 anonim válasza:
Én viszont azt akarom,hogy ő menjen vissza a villába ne Leonidasz!
3/8 anonim válasza:
Leonidasz egy gyökér. Hajrá Éva!
4/8 anonim válasza:
Inkább Éva, mint az a nyomorék Leonidasz.
5/8 anonim válasza:
Inkább Éva menjen vissza! Akkor pörög a műsor, ha ilyen botrányos hülyék vannak bent. Nyámnyilákkal mit kezdjünk? Az túl unalmas lenne! Hajrá Szandika!! :D
6/8 anonim válasza:
a Leonidasz egy puhapö.cs. nem azért, mert dugta meg Zsuzsit, hanem mert olyan nyafogva utasította el, mint egy 5éves kislány. Szandikának igaza van, Leonidasz gyermek még. én ebből a társaságból talán Évát kedvelem legjobban, úgyhogy ő menjen vissza.
8/8 anonim válasza:
Én nem drukkolok Évának, mert rendkívül ellenszenves, irritáló, kritikán aluliak a hangulatváltozásai (főleg részegen), eszméletlenül beképzelt, és ritka az olyan "összefoglaló", amikor ne csinálna valami olyat, amitől égnek áll a hajam.
Szóval nem tudom, mit esznek rajta, akik szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!