Csak én látom úgy, hogy Malek Miki és Geszti Péter. Szépen mondva, nem kedvelik Vastag Csabát?
Lehet..
Azonban, Malek folytonos beszédje arról, hogy Csabi nem elég őszinte... Már nem azért, szerintem Csabi párbajdala sokkal érzelmesebb, őszintébb volt, mint Vecáé, az övé... száraz volt...
Azért érdekes, hogy ha egyszer a nézők szavaznak, akkor miért vannak olyan sokan felháborodva azon, hogy ki esik ki, és ki marad benn?
Persze, lehet trükközni a szavazatokkal, de csak úgy, ha megveszek 100 feltöltőkártyát, szétosztom 100 embernek azzal, hogy a teljes összeget sms szavazásra költsék.
Ha jól emlékszem, bár lehet, hogy tévedek, de már a többi zsűritag is a nézői szavazatokra bízta a döntést. Én ezzel értek egyet, és nem azzal, hogy az utolsó kettőből a zsűri dönti el, ki megy, ki marad.
Ha szavazás van, akkor legyen aszerint a továbbjutás. Ugyanez van a másik csatornán is, csak párbajdal nélkül. Akkor meg minek szavazni bárkinek? Csak a bevétel miatt?
Ha a döntő elején csak a szavazatok számítottak volna, akkor nem cseszegetnék egymást a zsűritagok, és nem háborognának a nézők.
Malek Miklós szerintem kedveli Csabát, Geszti Péter tuti, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!