Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért van az hogy Király. L....

Miért van az hogy Király. L. Norbi-ra már mindenki azt mondja hogy mit keres az x-faktorba közbe meg mindig továbbjut? -. -

Figyelt kérdés

Énis így vagyok vele..tegnap nagyot lestem mikor ő jutott tovább. De tényleg azaz az érdekes hogy mindenhol aztmondják hogy essen már ki mégis mindig továbbjut..-.-

Elég érdekes..

2010. dec. 12. 12:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert akik nem írnak ilyet azok szavaznak és Norbiba azt szeretik, hogy fura!
2010. dec. 12. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én már nem is csodálkozom. Egy olyan országban ahol Fekete Páko, Győzike, Kiszel Tünde a sztárok, és milliókat szakítanak a tehetségtelenségükkel nem is vártam mást. Az pedig, hogy Veca kiesett, nem a nézők véleményét tükrözi, hanem a szavazókét. Az én ismeretségi körömben mindenki Vecára szavazott volna, csak ez a kis csoport nem partner a kereskedelmi televíziók lehúzós emeltdíjas SMS szavazásaiban. Ennek nem anyagi hanem elvi okai vannak.
2010. dec. 12. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát érdekes, mikor 4 mentorból 4 (még a sajátja is ) azt mondja, hogy Norbi ez sz@r volt, ő még mindig bent van. Amúgy szerintem csak teszi a hülyét, hogy pl. mikor Balázs kérdez tőle valamit, akkor csak 1 szóban válaszol, mert tudja, hogy sokaknak ez vicces. Simán eltudom képzelni, hogy ő fog nyerni, mivel 3 emberből 2 már kétszer párbajozott, 1 pedig még sosem. Valószínű, hogy mindig ő az 1. Elég gáz lesz, mikor külföldön meghallják a magyar x faktor győztesét, majd röhögnek, hogy ha ő Magyarország legjobbja, vajon milyen lehet a többi...Érdekes, hogy eddig Feró is nyomta, hogy Norbi isten vagy, most így a végére mikor látja, hogy tehetségtelenül döntős lesz, akkorra meri kimondni, hogy nem jó a hangja. Érdekes. Biztos arra számított, hogy majd visz egy kis színt a műsorba, de hamar kiesik, hát nem így lett.
2010. dec. 12. 21:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ő fogja megnyerni, mivel biztosan őrá szavaztak a az egész verseny alatt a legtöbben, de majd a jövő héten kiderül.

Remélem, hogy csak 3. lesz, nekem az már mindegy, hogy Nicolas vagy Csaba nyeri, csak ne Norbi legyen az! Az rendben van, és már többször is hangoztatták, hogy nem énekversen, de akkor miért énekel mindenki??!! Elég lehúzó, hogy egy ilyen semmi hanggal valaki idáig juthat! Szánalmas!!!

2010. dec. 12. 23:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Keresztes Ildikó erősszakosan megnyereti vele az X-faktort, a világ meg a hang nélkül hörgő magyar "énekesen" fog röhögni. Ezzel az erővel miért nincs ott Bikicsunáj a döntőben? Ugyan nem tud angolul (ezek se), se legalább valami hangja van. Na és is ez a kritika, érdemes elolvasni a hozzászólásokat is.

[link]

2010. dec. 13. 00:39
 6/6 anonim válasza:
Norbi magát adja, ezért szeretik sokan.
2010. dec. 19. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!