Miért van az hogy Király. L. Norbi-ra már mindenki azt mondja hogy mit keres az x-faktorba közbe meg mindig továbbjut? -. -
Énis így vagyok vele..tegnap nagyot lestem mikor ő jutott tovább. De tényleg azaz az érdekes hogy mindenhol aztmondják hogy essen már ki mégis mindig továbbjut..-.-
Elég érdekes..
Szerintem ő fogja megnyerni, mivel biztosan őrá szavaztak a az egész verseny alatt a legtöbben, de majd a jövő héten kiderül.
Remélem, hogy csak 3. lesz, nekem az már mindegy, hogy Nicolas vagy Csaba nyeri, csak ne Norbi legyen az! Az rendben van, és már többször is hangoztatták, hogy nem énekversen, de akkor miért énekel mindenki??!! Elég lehúzó, hogy egy ilyen semmi hanggal valaki idáig juthat! Szánalmas!!!
Keresztes Ildikó erősszakosan megnyereti vele az X-faktort, a világ meg a hang nélkül hörgő magyar "énekesen" fog röhögni. Ezzel az erővel miért nincs ott Bikicsunáj a döntőben? Ugyan nem tud angolul (ezek se), se legalább valami hangja van. Na és is ez a kritika, érdemes elolvasni a hozzászólásokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!