Mit szóltok, ahhoz, hogy vasárnap 8 óra hosszás x-faktor maraton lesz?
Figyelt kérdés
Félreértés ne essék én nagyon szeretem az x-faktort, és éppen ezért tartom ezt hülyeségnek, ugyanis nem biztos, hogy mindenkinek csak annyi dolga van, hogy déltől-este 11-ig x-faktort nézzen.2010. dec. 12. 10:46
1/5 anonim válasza:
Még jó,hogy van távirányító:)))) A döntőt megnézem,de a maratont kihagyom:))
3/5 anonim válasza:
Sztem nincs ezzel semmi baj. Aki akarja megnézi, aki nem, nem (és ezt nem úgy kell elképzelni, hogy egész végig zene lesz, hanem egy ilyen múltidéző-rámelegítő cucc lesz biztos).
4/5 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ilyen "múltidézős cucc lesz". :-)
2010. dec. 12. 12:54
5/5 anonim válasza:
Ha lesz hat lesz.
Meg nem jutott eszembe, hogy ez gond lenne.
A dontot szeretnem megnezni, mert minden szombat este igyekeztem kovetni az esemenyeket, de en szemely szerint nem engedhetem meg magamnak, hogy a fel vasarnapot a tv elott toltsem.
Ha majd egyszer nagyon unatkozom (tehat kb 20 ev mulva, amikor a gyerekek elkoltoztek itthonrol), akkor visszanezem.
Gondolom akit nem erdekel az atkapcsol, vagy elmegy csavarogni a csaladjaval karacsonyi vasarba, esetleg havat lapatol, ha eppen lesz ho.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!