Most ki fogják ejteni Vastag Csabát?
Én sem tudtam elhinni, hogy Nicolas és Norbi ment tovább!
Sajnáltam Vecát, nagyon tehetséges, jól énekel, bár tény, hogy van valami irritáló a hangjában. Örülök, hogy Csaba továbbjutott. Bár adásokban olyan fura,visszafogott lett a mentorok miatt, klubkoncerten hihetetlen milyen felszabadult, mekkora bulit csinál állandóan!!
Biztos voltam benne, hogy Csabát ejtik ki Vecával szemben, de nagyon örültem, hogy nem így történt!
Én Csaba-Norbi párbajra számítottam, és hogy akkor Norbi kiesik, így nagyon meglepődtem, hogy Norbi ismét zökkenőmentesen haladhatott tovább.
Ha most szombaton kiesik miatta a Csaba, akkor lefejelek valakit...
Pedig amúgy csípem Norbit, csak úgy gondolom, most már tényleg itt az ideje, hogy ő menjen.
Nicolas viszont számomra is nagyon egysíkú, és unalmas, így igazából azt se bánnám, ha ő menne most szombaton.
De igazából nem tudom, mire lehet számítani... Csaba és Nicolas is párbajozott már kétszer, Norbi pedig még a közelébe se került annak, hogy kiessen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!