Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Most ki fogják ejteni Vastag...

Most ki fogják ejteni Vastag Csabát?

Figyelt kérdés
Én biztos voltam benne, hogy Norbi lesz az egyik párbajozó....
2010. dec. 11. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Remélem, hogy a 2-ben már nem lesz benn Norbi, így is felment a pumpa, hogy most sem ő esett ki. Mást nem tud, csak fesztiválozni a színpadon, ami szintén kell, szórakoztató is volt az elején, de már nem az, mert ennél nem tud többet, és ma önmagához képest is rossz volt. Sajnálom Vecát, hogy kiesett, mert nem neki kellett volna, de örülök, hogy Csaba jutott tovább.
2010. dec. 11. 22:42
 12/16 A kérdező kommentje:
Hát ez az.Norbi kevés már ide.Majd a csillag születikbe jó lett volna.
2010. dec. 11. 22:45
 13/16 anonim ***** válasza:
Mikor meg hallotam, hogy Nikolas tovább megy nem hittem el már nagyon unom amúgy Csabi a kedvencem
2010. dec. 12. 13:20
 14/16 anonim ***** válasza:

Én sem tudtam elhinni, hogy Nicolas és Norbi ment tovább!

Sajnáltam Vecát, nagyon tehetséges, jól énekel, bár tény, hogy van valami irritáló a hangjában. Örülök, hogy Csaba továbbjutott. Bár adásokban olyan fura,visszafogott lett a mentorok miatt, klubkoncerten hihetetlen milyen felszabadult, mekkora bulit csinál állandóan!!

2010. dec. 12. 18:24
 15/16 anonim ***** válasza:

Biztos voltam benne, hogy Csabát ejtik ki Vecával szemben, de nagyon örültem, hogy nem így történt!

Én Csaba-Norbi párbajra számítottam, és hogy akkor Norbi kiesik, így nagyon meglepődtem, hogy Norbi ismét zökkenőmentesen haladhatott tovább.

Ha most szombaton kiesik miatta a Csaba, akkor lefejelek valakit...

Pedig amúgy csípem Norbit, csak úgy gondolom, most már tényleg itt az ideje, hogy ő menjen.

Nicolas viszont számomra is nagyon egysíkú, és unalmas, így igazából azt se bánnám, ha ő menne most szombaton.

De igazából nem tudom, mire lehet számítani... Csaba és Nicolas is párbajozott már kétszer, Norbi pedig még a közelébe se került annak, hogy kiessen...

2010. dec. 14. 07:29
 16/16 anonim válasza:
Nem hogy nem esett ki... MEGNYERTE(L) Imádom Csabit. Nagyon jó énekesé s előadóművész!!!
2010. dec. 21. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!