Tulajdonképp miért is írták ki a Prue-t alakító Shannon Dohertyt a Bűbájos boszorkák (Charmed) sorozatból?
Figyelt kérdés
szeretem Paige-et, de érdekelne...2010. dec. 10. 22:56
1/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, h olyan hisztis volt a színésznő, hogy nem bírták elviselni a többiek. Sem a színészek sem a többi stábtag.
2/6 anonim válasza:
Hol megy most a sorozat? Igen én is úgy tudom, hogy nagyon hisztis volt, és amiatt kitették.
3/6 A kérdező kommentje:
nem tudok róla, hogy menne most akárhol is magyarul, de könnyen letölthető a netről mind a nyolc évad.
amúgy Paige karaktere szerintem sokkal kidolgozottabb, plusz a színésznőt is jobban bírom (jobban is néz ki :P)
2010. dec. 10. 23:37
4/6 A kérdező kommentje:
ráadásul Pipernek is jobban állt a legidősebb nővér szerep
2010. dec. 10. 23:40
5/6 anonim válasza:
Mert rendszeresen késett a forgatásokról és hátráltatta azt. Gyakran bulizott, ivott stb. Miután kitették a sorozatból lett egy saját beszélgetős műsora - Mónika szintű :)
Ezt még régebben láttam egy bukott celebekkel foglalkozó műsorban.
6/6 anonim válasza:
Mert nem bírta Alyssa-t (Phoebe-t) és a stábnak választania kellett ő vagy Alyssa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!