Ki a kedvencetek a Való Világ 4-ből?
Oli: játsza nagyon a fejét :D de nagyon édes a bnőjével*-*
Szandika: egyetlen őszinte ember :D
Alekosz: nagyon el szállt magától.. eleinte még nagyarc volt,de mostmár csak egy f*szkalap.
Béci:Kedvencem, olyan aranyos.. mikor szandika lehúzta a felsőjét én neki nyomta a mellét alkeszkosz fejének,akkor elfordult *-*
Zsófi: Kis édes.. de már kezdi ő is játszani magát..
Gigi: A beszavazóba nagyon k*rvult :D De am szép és kedves csaj. de ő is teszi magát.. főleg mikor a takarításról van szó.
Laci: Főnökösködik :S:S
A házaspár szimpi nekem de kicsit uncsik :D
Anikó : Nagyon szép csak, de egy hisztis kétszínű pics* :D ott sír olinak hogy nem tud beilleszkedni és,hogy egyedül ő van neki bent.. kimegy és azt mondja valameik csajnak h "-nem tudom,hogy bíztahok e már oliban...".. Meg az alekoszos "arréb lökés" az nagyon szánalmas volt :D mikor mondták hogy le akarját játszani a vidit ,hogy beijedt már XDXD nem küldtek neki ajándékot akkor is nagyon játszotta magát ;) ha fájt volna neki akkor elmegy a budiba és kisírja magát és nem pedig mindenkinek elzokogja a bánatát! csak a középpontba akr lenni :D:D
Zsuzsi: hála hogy kiesett :D nem is bobanő :D
Leonídász: azt se szerettem :D iriitált
Éva: Igaz ,hogy hisztis.De legalább őszinte :D Nélküle nem is lenne izgis a villa :D
Gombi: Mint egy rossz b*zi XDXDXDXD nem veszi észre hogy csak sz*patját...
Jerzy: Annyira édesek gigivel *-* Ha gigi kiesne ő is menne utána szerintem :D
Kedvenc: Béci,Jerzy,Zsófi
Utálom: Anikó
De ez csak az én véleményem :)))
most akkor én is véleményt írok mindenkiről:
Alekosz: az elején nagyon jó fejnek tűnt.A beszavazó után pozitívan csalódtam benne.Most meg,mintha nem is ő lenne.:/
Éva: nekem ő egyáltalán nem szimpatikus,neki van a legtöbb konfliktusa a villában.
Szandika: amikor megláttam a bemutatkozó kisfilmjét,azt hittem megőrülök mennyire hülye.Viszont pár nap elteltével teljesen megváltozott róla a véleményem.Őszinte,kedves,aranyos lány.
Anikó: hát..mintha ott sem lenne.Sem egy negatív,sem egy pozitív 'szereplő'.
Olivér: semmi bajom sincs vele,jó arc.És annyira édesek Enikővel.:)
Gigi: szerintem tök jófej.Remélem összejön Jerzy-vel,olyan aranyosak együtt.
Zsófi: igazi naiv 'kislány'.Nem utálom,viszont nem is szeretem.
Leonidasz: örülök,hogy kiment..ígérgette a bulit,közbe meg nem is láttuk a tv-ben.xD
Béci: mintha be lenne tépve.xD Amúgy semmi bajom nincs vele,bírom.
László: azt gondolom László pozitív irányba próbálja összekovácsolni a csapatot,örülök,hogy bent van.
Jerzy: annyira édesek Gigivel,nagyon szurkolok nekik.
Gombi: Nekem már sok volt az,amit a beszavazóban csinált,semleges személy a villában.
Gina és Kristóf: kedves kis házaspár,de ahogy az előttem szóló írta,kicsit kevesek.
Ildi: ő már a beszavazóban sem volt szimpatikus egyáltalán és most sem az.:/
Kedvencek: Olivér,Szandika,Gigi-Jerzy(együtt)
=)
Olivér, szerintem nagyon jó a taktikája, én biztos nem lennék képes ezt így végigcsinálni. És egy ilyen helyre ilyen emberek kellenek, hogy ne legyen unalmas a műsor.
Épp ezért Éva is jó, hogy visszament, bár ő nem kedvenc egyáltalán. De Leonidasz nagyon semmilyen volt.
Zsuzsi egy buta, trampli nő volt, a bombanőtől elég távol állt, nem is értem, hogy nevezhették annak.
Zsófika szánalmas és nagy nulla.
Gigi eleinte ő volt a kedvenc, de most annyira semmilyen, nem is hallani róla, tőle semmit, tényleg csak a Jerzy miatt érdekes, hogy akkor most összejönnek, vagy sem.
A Jerzy viszont elég kis butának tűnik, nem egy nagy észkombájn szegénykém.
Gombi, phú, nagyon gáz, borzasztó, semmi férfiasság, egy anyámasszonykatonája. És szerintem akit mutogatnak, hogy a barátnője, max. csak a lelkitársa lehet, inkább meleg a srác.
Béci, ahogy írta valaki előttem, mintha be lenne tépve, se kép, se hang, lassúság. Viszont ha néha értem, mit is mondott, akkor általában vicces, de azt kivárni...
Alekosz szimpatikus, bár elég fura fazon és az biztos, hogy fogalma sincs, hogy kell udvarolni, becsajozni.
A többiek olyan kis senkik, hogy még nagyon a nevük se jut eszembe.
Ja, dehogyis! Hisz még ott van Szandika, na hát ő is belevaló a csapatba! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!