Szimpatikus nektek vv Szandika?
Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 17:13
21/23 anonim 

válasza:

Az, hogy valaki jó indulatú-e, őszinte-e, megjátssza-e magát nem attól függ, hogy milyen a testképe, és milyenek a szexuális szokásai. Az erkölcs az egy szubjektív dolog. Ha a Bibliát vesszük alapul te is ugyanolyan erkölcstelen pernahajder vagy, ha valaha is szeretkeztél a házzaságodon belül is úgy, hogy nem gyerek nemzés volt a célja.
22/23 anonim 

válasza:

Ugyanmár,ha olyan jó ember lenne,a nyereményből miért nem rászorulóknak szeretne segíteni?Miért a külsejét szeretné "tökéletesíteni"?
23/23 anonim 

válasza:

Nekem nagyon szimpi!nagyon is őszinte csaj!mutattak egy képet ami a plasztikák előtt készült,nagyon szép volt.mondjuk most furi az arca,de nem gond.tuti vmi lelki ereddtű baja lehet,h ilyen.talán a szüleivel van gondja.nem hiába él a szomszédukkal.sztem ezzel akarja magára felhívni a figyelmet(szeretet hiánya)örülök,h Laci(mint apa)segít neki jó útra térni.amúgy meg mindenkin lehet találni szépséghibát,nem ez a mérvadó!én neki szurkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!