Szandika mitol szimpatikus?
Figyelt kérdés
egyeseknek...2011. febr. 4. 14:43
1/10 A kérdező kommentje:
Attol hogy batran ki meri mondani azt hogy ruhell takaritani vagy hogy olyan buta mint a fold?
2011. febr. 4. 14:50
2/10 anonim 

válasza:

szimpatikus,mert őszinte,kedves,aranyos,én teljes mértékben pozitívan csalódtam benne.mindenkinek más a véleménye,nekem ez.ennyi.
3/10 A kérdező kommentje:
Persze,mindenkinek meg van a velemenye nincs is ezzel semmi gond,en maskepp latom de ezutan jobban fogok figyelni hatha eszreveszem a jo oldalat is.Semmikepp nem akarok vitat nyitni.
2011. febr. 4. 15:21
4/10 anonim 

válasza:

én bírom hogy olyan jókat nevetgél mindig
5/10 anonim 

válasza:

tényleg jókat nevet :D És minden napra van egy olyan beszólása amin kacagok... Alekosz kivételével a többiek nem sűrűn vagdalóznak rohadtnagy poénokkal...
6/10 anonim 

válasza:

Kérlek... én azért bírom Szandikát, mert nem rosszindulatú. Lehet hogy nagy a szája és néha sok belőle. De úgy őszintén láttál tőle valami rosszindulatú mozzanatot?
7/10 anonim 

válasza:

Én időről-időre utálom, utána szeretem, aztán megint tesz róla, hogy ne bírjam.
Pl: amit Ildivel művelt az utolsó nap, nem kedveltem Ildit, de durva volt vele, az biztos, sokan inkább megérdemelnék a stílust és a szidalmakat, na, ott kimondottan rosszindulatú volt.Aztán valahogy mikor csitultak a kedélyek, megint szimpi lett, de most nemrég ez az Olivér-Anikó-Szandika háromszög, kis raffinált volt, hogy lekoptatta Anikót, hogy szabad préda legyen számára Oli...Közönyt nem vált ki a kiscsaj, az biztos, de legalább ÉL, nem úgy mint a besavanyodottak társasága ( 5-ös fogat ).
8/10 anonim 

válasza:

Attól,h csak azokat a részeket vágják be,ami szerethető...hol vannak azok amikben a műsor munkatársait szidja?...mert az alapján ami lejött,én még nem akartam volna kirúgni...mások is hanyagolták a játékokat,de Szandika feltűnt az összes összefoglalóban leadottban...
9/10 anonim 

válasza:

Most már semmitől, elvágta magát ezzel a látszólag felesleges ellenségeskedéssel, és azzal, hogy benyalta magát Béciékhez.
10/10 anonim 

válasza:

Utolsóval egyet értek!
Mostmár semmitől, kifordulós! Menjen haza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!