Tegnap a 40 milliós játszma második fele miért nem volt élőbe?
Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 03:14
2/8 anonim válasza:
Ez a műsor nem élő,nem is értem miért mondták,hogy az.
Apámnak az a szórakozása,hogy ilyen műsorokba megy tapsikolni,és ő mondta,hogy pénteken vagy szombaton(már nem emlékszem)volt a hétfői és keddi nap felvételén.
Azt mondta,hogy ki van írva nagy betűkkel,hogy éppen "hanyadika" van,hogy a műsorvezető és a játékosok is tudják milyen nap van,el ne rontsák:)
Nagy átverés az egész!!!!!!!!
3/8 anonim válasza:
Ez hülyeség.És amikor az első adás volt, akkor honnan tudta ezt a kérdést: Meik meccs kezdődik az adás után 1 órával?Előtte való pénteken vagy csütörtökön nem is volt beharangozva a real-barca.
4/8 anonim válasza:
Az első héten élő volt, hogy felkeltse a nézők figyelmét.
Ettől a héttől kezdve, pár órával korábban, de ugyanazon a napon veszik fel! Ettől függetlenül lehet online játszani!
5/8 A kérdező kommentje:
tegnap ki is írta fent hogy ÉLŐ de aztán levették.....
2010. dec. 7. 12:10
6/8 anonim válasza:
Szerintem véletlenül írták ki, mert ha megfigyelted, nem mondta Rákóczi sem, hogy 19.32.09. másodperckor nektek van 40millátok.... hanem csak azt mondta, hogy hétfőn.
7/8 anonim válasza:
Hát ezen szakadok.Nem volt beharangozva real-barca?Én előtte kb. 1,5 héttel tudtam, hogy akkor lesz...A műsor meg soha nem is volt élő.Te hány olyan vetélkedőt láttál már, ami élő?
8/8 anonim válasza:
Első héten ÉLŐ volt az biztos, mert ismerősöm is ott ült valahol a közönség között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!