Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szereted a Barátok közt...

Szereted a Barátok közt filmet? ( bővebben lent! )

Figyelt kérdés

VÁLASZOLJ! VITÁZZUK MEG A KÖVETKEZŐ KÉRDÉSEKET!

- Kinga és Géza kibékülnek? ( mennyi idő múlva szerinted?)

- Vili bácsi megtudja-e és mikor hogy Gizike piál?

- Balázs megszerzi Vandát és mennyi idő kell a fiúnak hozzá?

2010. dec. 6. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:

igen - kb 2 hónap

igen - 1 hét vagy max 2 szerintem

nem bár ebben nem vagyok azért biztos

2010. dec. 6. 21:51
 2/10 A kérdező kommentje:
én szeretném ha Balázs és Vanda járnának... kíváncsi lennék milyen pár volna...
2010. dec. 6. 21:53
 3/10 anonim ***** válasza:
nem film,hanem sorozat
2010. dec. 6. 21:56
 4/10 A kérdező kommentje:
sorozat film, de ebbe most muszáj volt belekötnöd? :D inkább írj te is véleményeket.....
2010. dec. 6. 21:57
 5/10 anonim ***** válasza:
hát valószínű hogy összejönnek egyébként , de valahogy nem illenek össze szerintem :S
2010. dec. 6. 21:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Szeretem!

1.Szerintem előbb Kinga bocsánatot kér Flóritól,de lehet össze is jön vele,a Gézának még sokat kell tepernie,hogy a Kinga ne akarjon elválni.

2.Megtudja előbb utóbb valaki elszólja,elpletykálja magát,mint azt már megszokhattuk a BK-ban. Szerintem ezen a héten vagy a jövőhéten már megtudja.

3.Szerintem a Balázs meg fogja utálni,ha kiderül a Szabinak való hazugsága,később esetleg még lehet esélye,de én úgy érzem,hogy még mielőtt lebukna a Vanda előtte még smárolnak a Balázzsal.

2010. dec. 6. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Én is szeretem. Bár sokszor olyan valóságtól elrugaszkodott dolgok vannak benne. :) Akkor kicsit morgolódok, hogy ez milyen már, de azért csak nézem. :)

1. Hát ez jó kérdés, ez az amiről lövésem sincs...De én annak szúrkolok, hogy ne tegyék, és inkább Flóriánnal jöjjön össze. Kedves, normális fickó, bár kicsit idősebb, de szerintem összeillenének. Gézának túl sok van már a rovásán. Annyira hülyén tud viselkedni, sokszor megbántotta már Kingát, a méhenkívüli terhességnél is amit művelt...túl viharos a kapcsolatuk, hányszor ment már vissza Kinga az apjához. Tudom ez sorozat, és kellenek bele a fordulatok, de én biztos, hogy kilépek egy olyan kapcsolatból, ami ennyire nem megy.

2. Biztos, hogy meg fogja tudni, ezt nem nagyon lehet titkolni. Szerintem legkésőbb a jövő hét folyamán biztos.

3. Szerintem nem fognak összejönni. Lehet, hogy elcsattan egy csók, vagy valahogy bepróbálkozik Balázs, de Vanda nagyon rá van kattanva a Szabira, úgyhogy nem hiszem, hogy elhagyná. Meg nem is illenek össze szerintem. De már nagyon várom, hogy végre kiderüljön a hazugsága. Akkor a Szabival való kapcsolatának tuti kampec, és azt sem hiszem, hogy ezt Balázs is jó szemmel nézné...ő elég becsületes, nem kenyere az ilyesfajta átverés.

2010. dec. 7. 12:11
 8/10 anonim ***** válasza:
Szabi és Kinga? Ennek nem nagyon lehet jövője, annál inkább el tudnám képzelni Flóriánnal. Kertész Géza nagyon gázos, csak a nagy arca van. Lacit sajnálom. De mi lesz most Szilágyi Andival? És alig békültek ki Zsolték, Zsófi máris féltékeny? Vanda vajon megtanulta végre, hogy nem lehet állandóan hazudni és fölényeskedni?
2011. jan. 2. 17:23
 9/10 A kérdező kommentje:
Vanda remélem tanult a hülyeségéből!!! Zsófi helyében úgy lehet én is féltékeny lennék...szerintem Andi mást is akarna...vagy Zsolt az Anditól! Kinga és Szabi? szerintem összeillenének és annak is örülök hogy Balázs vette a bátorságát és Vandával végre próbálkozik? de vajon mit reagál erre a Vanda?
2011. jan. 3. 10:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Jólelkű, rendes gyerek ez a Balázs, sokkal komolyabb, mint az a vagány Péter. Sajnos ezek csaphatók be a leginkább, ha neki is hazudni fog a Vanda, mi lesz ebből? Ja és mi lesz, ha a nagysasszony férjhezmegy a Valterhez?
2011. jan. 3. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!