Melyik sorozatot szereted jobban? Barátok közt (RTL) Joban rosszban (TV2) És miért az is kérem!?
Figyelt kérdés
2010. márc. 25. 10:28
1/19 anonim válasza:
Egyiket se nézem , azonban még kb 2 évvel ezelőtt néztem a barátok köztöt , de azóta egy részt se láttam belőle. Azért nem nézem mert gy*kérség mind2, h régen miért néztem azt nem tudom.
2/19 anonim válasza:
Mind2 gyenge..szinészileg értem..vagyis nincs egy olyan szinész aki el tudná normálisan játszani a szerepét..
De Jóban rosszban soha nem néztem..Úgyhogy a válaszom :Barátok közt.
4/19 anonim válasza:
BARÁTOK KOÖT 4EVER! JEEEEEEEEEE! XD
5/19 anonim válasza:
A Barátok közt sorozatot, de nem minden nap. Amikor olyan kedvem van, nézem, amikor nem, akkor nem. Nem történik a 20 perc alatt semmi. Szóval, ha kihagyok pár napot, vagy egy hetet, akkor sem vesztek vele semmit.
6/19 anonim válasza:
Barátok közt (minden nap kötelező szinten:) )
Nem tudom miért, jobban játszanak valamivel a szinészek itt, mint a Jóban rosszban, na meg a BK régebbi és azt elejétől fogva néztem
7/19 anonim válasza:
jóban rosszban jobb... legalább nem olyan gyíkok, hogy minden név elé berakják az ,,a" névelőt (ami persze nyelvtanilag helytelen)
8/19 anonim válasza:
Azért mert a pestiek beteszik hogy okosabb legyél :) a jóban rosszban ban nincs egy normális színész mind olyan mintha a szerepét olvasná:S nem olyan mint a folyamatos beszéd egy sz@r. a BK ban is vannak ilyenek de ott már sok a jó színész. minden nap nézem és nem hagyok ki napokat xD BK!!!
10/19 anonim válasza:
Barátok közt egyértelműen. A Jóban rosszban szerintem komolytalan. Kórházban játszódik, mert most ugye a kórház sorozatok menők (Vészhelyzet, Grace Klinika, stb.), de nagyon gyengén van megoldva, egyáltalán nem tűnik valóságosnak a díszlet. A történet sem nagy szám, nekem nem jött be. Hozzáteszem, 4-5 részt láttam összesen belőle, de az bőven elég volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!