Mit szóltok a Csabi-Tomi párbajhoz?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 21:57
11/15 anonim válasza:
Én nagyon kedveltem Tomi hangját és személyiségét is.Mégha sokx nem is volt tökéletes..
De jogos h ő esett ki..
Csabi kiforrottabb énekes.Édes volt Csabi ahogy sírt:(
12/15 anonim válasza:
Én írtam régen több kérdéshez is, hogy 100%, hogy lesz testvér-párbaj, ilyen "drámát" nem hagy ki a média.És azt is írtam, hogy a párbajt Csabi fogja nyerni.
13/15 anonim válasza:
Előttem már mindent leírtak. Nagyon megható volt. Jó látni, hogy mennyire szeretik egymást. És mindegyikük most énekelt a legjobban!
14/15 anonim válasza:
Imádom Csabit,neki kell nyerni!Norbi meg már elhúzhatna haza!
15/15 anonim válasza:
Hajrá Csabi! Nekem is unalams Tomi. Mennie kellett volna már régen. Ez egy nagyon kellemetlen helyzet lehetett számukra. Érdekes, hogy Tomi mennyire higgadtan viselte. Szerintem már ő is érezte, hogy ő fog kiesni. A Csaba csak még szimpatikusabb számomra, ahogy kimutatta, mennyire szereti testvérét. Egyébkén igaza volt Gesztinek! Csaba valahogy jobban akarja ezt az egészet! Kívánom, hogy sikerüljön is neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!