Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » X Faktor ; Szerintetek kik...

X Faktor ; Szerintetek kik fognak ma párbajozni és ki esik ki?

Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 17:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Bár sajnálom, de szerintem Norbi hamarosan kiesik...Haláli jó fej az egész fiú. A többek közül nekem Nikolas nem szimpatikus, talán Ildikó miatt, ahogy látványosan hisztérikus rajongással szugerálja... A múlt heti végeredmény sem volt teljesen egyenes szerintem.. Na mindegy.Majd holnap megmondom Neked, ki esik ki.. :)
2010. dec. 4. 17:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy te sem említed, hogy mennyire hó hangja van Norbinak, csak azért imádod, mert haláli jó fej. Én szeretném, hogy ő essen ki, mert sehol nincs a többiekhez képest hangilag. Tehát vagy Tomi vagy Norbi. Nálam ők ketten a leggyengébbek a megmaradt mezőnyben. Amúgy Ildikó leginkább Norbinál szokott hisztérikusan megőrülni.

Egyébként nem valószínű, hogy Norbi kiesik.

Viszont egy Norbi párbajt szívesen vennék, kíváncsi vagyok kit juttatnának tovább. ŐT vagy a másikat? Én is bírom Norbit, mert szimpatikus, de nem való ennyi jó hang közé.

2010. dec. 4. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem a Vastag fivérek fognak most párbajozni, és Tamás esik majd ki.
2010. dec. 4. 20:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Sajnos ezt már tudjuk... de ennek nagyon nem így kellett volna lennie!!!

Bár erős a sejtésem, hogy erre sosem kerül sor, de én egy Veca-Nicolas párbajt szeretnék... Elég már az egysíkúságból!!!

2010. dec. 5. 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!