Hogy történhetett meg, hogy Kállay SAunders András kiesett a Megasztárból? Szerintetek nem neki kellett volna megnyernie? És ki szavaz Melindára és miért?
Én sírógörcsöt kaptam amikor kimondták a Reni nevét.Annyira sajnáltam mindkettőjüket.
András a legtehetségesebb,meg Attila.Utánna Reni,és melindát el se jutattam volna idáig!Megbolondulok,ha Melinda nyeri meg,akkor már inkább Kökény.Nem tudom ki szavaz,olyan sok ember arra a szerencsétlen asszonnyra,de attól,hogy tud énekelni,meg van hangja,attól még egyáltalán nem ő a legjobb.
Az a baj,hogy szerintem a kedves smsküldők nem a tehetség alapján döntenek,hanem azt a akarják,hogy a legszerencsétlenebb kapja meg a főnyereményt.De szerintem az a kétszínű nő nem érdemli meg.
Szerintem is Kállay Saunders Andris volt a legeslegjobb:) Egy nagy szar ami ebben az országban megy... Elképesztő. Az, hogy rengeteg ember szavaz arra a fogyatékos, kétszínű, szánalmas öregasszonyra ez szerintem azt mutatja, hogy tele van az ország hozzá hasonló szerencsétlenségekkel!!!!!!! Szörnyű. (szép a hangja,de ne röhögtessenek már, hogy ő fogja képviselni M.o.-t!!!) Szerintem a Reni sem jobb mint az Andris... Kállay-Kökény döntő lett volna az igazságos! Nekik legalább van hangjuk, egyéniségük és "sztáralkatok"....
De nyugi csajok!!! Andris egy qrva jó R&B énekes lesz, mert nagyon jól néz ki és a hangja is atom... Szerintem a Megasztárból Ő viszi a legtöbbre!!! És szerintem már mindenki ismeri a kállay-féle Altass el című számot:) Szal ne keseredjünk el biztos lesz lemeze:) Én tuti megveszem:PPPP
Jaaaj, el sem hiszed, kedves kerdezo, na meg az 1. valaszolo, mennyire egyetertek veletek...:(( Annyira szomoru volt.Es Melinda produkcioja meg RETTENETES, egy csomo hamis hanggal megfuszerezve(vagy csak a TV miatt...)
Nagyon felek, hogy o nyeri meg...:((Pedig szerintem semmi keresnivaloja nem lenne a dontoben!!!Persze azert szepen enekel...neha...de mar kikeszult teljesen.
Es en is meg voltam gyozodve, hogy Kallay-Tolvai donto lesz a legjobb...Nagyon, de nagyon sajnalom Andrast.Es nem a kinezete miatt, szerintem tenyleg szep, egyedi hangja volt. Ott volt az a kis plusz....Akkor tetszett a legjobban, mikor a kigombolt inges produkcioja volt(NEM A KIGOMBOLT ING miatt), na meg mikor Mester Tomi dalat enekelte. Fantasztikus hang!
Es , ha lesz, az o CD-jet vennem meg, nem a Melindaet, talan meg a Kokenyet sem...
Ezek szerint András csak azért esett ki, mert sokaknak nem volt pénz a kártyájukon... :( (gondolom én, a véleményeket olvasva :D)
Amúgy visszafordulva Renire, én ezt a "megmondják neki, hogy ilyen meg olyan legyen" dolgot hülyeségnek tartom, tiszta Rúzsa Magdi feelingje van: Először aranyos, szende kislány, aztán beképzelt, olcsó ......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!