Ugye hogy milyen gané a Disney csatorna?
Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem akkora egy szar, monoton, semmirevaló hulladék....oszt ezzel tömik a sok kis 10, vagy még attól kisebb kisfiúk, kislányok fejét.
Elhitetik velük hogy az a "minden", azt kell szeretni meg annak a cuccait vegyék meg, oszt még gazdagítják őket! Beszarás hogy mi lesz ebből a világból pár év múlva!
Vagy csak én gondolom így?? :O
első kommentelőnek:
én csak ritkán nézem bele, engem csak minimálisan idegesít, viszont mikor unokatesóm is nézni akkor már rohadtok idegesít
én a Disney csatornáról beszélek ahol hánná montánáról beszélek!
meg anno adták a hájg szkúl mjuzikelt
én nem 10 éves kislány vagyok..hanem 16 és képzeld el szerintem egyáltalán nem "gané"!!!!
sokszor adnak le olyanokat mint pl. pocahontas,hófehérke, meg ilyen disney-s meséket...és képzeld énis szeretem hm-át!
azért mert vicces és elég jókat nevetek rajta! és szeretem a zack és codyt is mert az is vicces meg még pár mesét.....
ott is vannak jók! és ha neked nem tetszik kapcsolj át valami másra.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!