Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ugye hogy milyen gané a...

Ugye hogy milyen gané a Disney csatorna?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de szerintem akkora egy szar, monoton, semmirevaló hulladék....oszt ezzel tömik a sok kis 10, vagy még attól kisebb kisfiúk, kislányok fejét.

Elhitetik velük hogy az a "minden", azt kell szeretni meg annak a cuccait vegyék meg, oszt még gazdagítják őket! Beszarás hogy mi lesz ebből a világból pár év múlva!

Vagy csak én gondolom így?? :O

2010. dec. 4. 13:14
 1/8 anonim ***** válasza:
28%
Akkor te miért nézed?
2010. dec. 4. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Most pl. a Hófehérke és a hét törpe van. Melyik csatornán adják még... évek óta nem láttam a tv-ben.
2010. dec. 4. 13:24
 3/8 A kérdező kommentje:

első kommentelőnek:

én csak ritkán nézem bele, engem csak minimálisan idegesít, viszont mikor unokatesóm is nézni akkor már rohadtok idegesít

2010. dec. 4. 13:27
 4/8 A kérdező kommentje:

én a Disney csatornáról beszélek ahol hánná montánáról beszélek!

meg anno adták a hájg szkúl mjuzikelt

2010. dec. 4. 13:28
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
jaj ezt a háná montánát én is utálom meg a hasonló gané filmeket, de néha vannak igazi Disney mesék, amiket nagyon szeretek. Most a hófehérke, aztán láttam már a pocahontast is. A többi műsor viszont gané.
2010. dec. 4. 13:35
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
én a H2O-t szeretem pl onnan :S :D
2010. dec. 4. 14:05
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem gané. Te vagy a gané, mert ilyen hülyeségekkel foglalkozol, ha nem tetszik valami ne nézd b.meg!
2010. dec. 4. 19:13
 8/8 anonim ***** válasza:
29%

én nem 10 éves kislány vagyok..hanem 16 és képzeld el szerintem egyáltalán nem "gané"!!!!

sokszor adnak le olyanokat mint pl. pocahontas,hófehérke, meg ilyen disney-s meséket...és képzeld énis szeretem hm-át!

azért mert vicces és elég jókat nevetek rajta! és szeretem a zack és codyt is mert az is vicces meg még pár mesét.....

ott is vannak jók! és ha neked nem tetszik kapcsolj át valami másra.......

2010. dec. 5. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!