Titeket nem b*sz fel mérhetetlenül, hogy az az undorító Melinda miatt esnek ki sorban a legjobb énekesek?
De, nagyon felb*ssza az agyam, mert nevetséges. Tuti bunda. Olyan nincs, hogy soha el nem mozdul az első helyről. Az előző Megasztárokban volt olyan, hogy valaki végig csak első volt? Nem néztem régebben azért kérdem.
András a legjobb!! Remélem hamar kiadja a lemezét, és sikeres lesz!
Nekem nem a kedvencem, de amikor énekel akkor megáll a levegő! szerintem se ő nyerje meg, nem tudna vele mit kezdeni......max a pénzzel!
Ő legalább szépen énekel, de TE BOCSI DE HOGY LEHETSZ ILYEN NEVELETLEN TAPLÓ!
Melinda borzasztóan kétszinű. Csak sajnáltatja magát.
Mester Tamásnak igaza volt mikor felszólalt. Friderikusz meg vigye el Melidát pszichoterapeutához, de ha az nem segít, akkor pszichiáterhez.
Máskülönben, pedig senkinek sem állhat jogában letaplózni a másikat, mert akkor ugyanolyan neveletlen mint akit minősít.
Ki vagy öregem, hogy itt eljátszod a tanítóbácsit? Gondolom, hogy más helyzetben nem mersz beszólni, csak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!