Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Titeket nem b*sz fel mérhetetl...

Titeket nem b*sz fel mérhetetlenül, hogy az az undorító Melinda miatt esnek ki sorban a legjobb énekesek?

Figyelt kérdés
ps: gondoljatok csak arra, amikor felteszi a nem-mikrofonos kezét (kiráz a hideg)
2010. dec. 4. 07:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%

sztem te hülye vagy

Nekem se a kedvencem Melinda stílusa, de így beszélni egy másik, ráadásul valóban tetetséges emberről...

Szállj már magadba!

2010. dec. 4. 07:25
 2/13 anonim ***** válasza:
21%
*tehetséges
2010. dec. 4. 07:25
 3/13 anonim ***** válasza:
52%

engem is felháborít.

egy vén nyávogós qrva.

rettentően irritál.

2010. dec. 4. 08:00
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Engem nem.Kallay-t úgy sem szerettem,de nekem mindegy ki fog nyerni:)
2010. dec. 4. 08:02
 5/13 anonim válasza:
45%
Nekem nagyon szimpatikus Melinda,de én is mérges vagyok,mert szerintem is régen ki kellett volna már esnie.pl Yvette olyan tehetséges volt!Vagy Giorgio.Ő elég csúnya de ő volt az egyetlen,aki nem énekelt hamisan!Észrevettétek hogy a közös éneklések nem egyre jobbak,hanem egyre hamisabbak leszenek?
2010. dec. 4. 08:06
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Nem nezek ilyen hulyesegeket. A vegeredmeny le van fixalva, nem feltetlen a tehetseges jut tovabb vagy nyer. Mind business, penz.
2010. dec. 4. 08:11
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

De igen.....

Jövő héten már nem is nézem már minden kedvencem kiesett(Bence,Yvette,Giorgio,András...) majd a döntőbe úgyis ott lesz mindenki.... NE MELINDA NYERJEN

2010. dec. 4. 08:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Most néztem meg a videót amin bocsánatot kér a továbbjutásért, de ez inkább egy beszólás a zsűrinek.

a Műsor elején még bírtam de ez egy álszent ribanc

Akárki jut is a döntőben Szavazzunk Melinda ELLEN!!!

[link]

2010. dec. 4. 10:50
 9/13 anonim ***** válasza:
65%
De.
2010. dec. 4. 11:55
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is kezdem azt hinni, hogy bunda. Hogyhogy ő még nem mozdult el az 1. helyről, mikor mutatták, hogy a szavazatok hogy állnak. Kökény is hol az végén állt, hol nem. A melinda a nyomi mozgásával és fapofájával, azért nem ennyire jó. Nem veri kenterbe a Többit. Kívánom, hogy ne ő nyerje meg. Elnézést kér, mert továbbjut, ki akar szállni, stb. Szánalmas.
2010. dec. 4. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!